Oma kollaasi


No niin. Viime yönä kahdentoista aikaan löin viimeisen naulan ja nyt kollaasin alku on valmis. Siihen on hyvä jatkaa keräilyä.

Eilen jo vinkkasin, että kollaasini nimi on Vaikka taivaalta sataisi puukkoja, tulen antamaan sinulle suukkoja. Nättien kuvien ja korttien lisäksi siinä on muistoja elämämme tärkeistä asiosta. Valokuvia suhteen alkumetreiltä ja häämatkalta, molempien lapsuuden kuvat, kipsivalu minun kädestä 5-vuotiaana, Varpun ensimmäinen taulu ja Kyyhkyläiset-lintutaulu, jonka saimme häälahjaksi. Itkevä supermies muistuttaa, että vahvatkin saavat itkeä.

11 thoughts on “Oma kollaasi

  1. Hieno! Tuli mieleen heti lapsuudenaikainen loru: "sano puukko!anna kullalle suukko!" :)Mun kollaasilta loppuu kohta tila. Laitoin sen liian pienelle seinälle, ilmeisesti. Reunoilta loppuu kohta tila, joten kai sitä joutuu sitten jatkamaan kohti kattoa.

  2. Ihanan kollaasin sait aikaan! Kauniita myös nuo aiemmat inspiraatikollaasikuvasi, muutama sama löytyy minunkin inspiskansiosta. Pitäisiköhän itsekin vaihtaa synkän talven iloksi tauluseinälleni jotain värikkäämpää mustavalkoisten tilalle…

  3. Kivannäköinen, jaksat aina olla niin ahkera. Minäkin haaveillut inspiroivasta kollaasista työhuoneeseen, mutta sopivaa seinäpintaa ei tahdo löytyä ja jos tekisin sen muualle mies kuitenkin sanoisi painavan sanansa kuvista joita laitan seinälle. Siksi meillä ei juuri kuvia tahdo ollakaan seinällä, kun niin vähän on kuvia, jotka kelpaa molemmille, paitsi lasten piirustukset ja perhevalokuvat, joista sen kollaasin tokiv myös voisi tehdä.

  4. Hienolta näyttää! On hauskaa, kun tuossa on vähän kaikenlaista, tuo kipsivalos, kirjain, seinätarroja ja vaikka mitä.Minulla on pitkään ollut ajatuksena kehittää pari valokuvaa ja laittaa ne ja muutama muu kuva seinälle… Ehkä sitten seuraavassa asunnossa – vuokranantajani tuntien en ole ihan varma, kuinka monta naulaa uskaltaudun hakkaamaan seinään. Olen pelkuri.

Leave a Reply