To do -listat


Jokainen tosijärkkäri varmasti tietää kuinka rakastettavia To do -listat ovat. Niitä tehdään yhtä lailla kamalassa kiireessä kuin tyhjän ajan täyttämisessä. Parastahan niissä on se ylivetäminen. Ah sitä suoritusnautintoa! Töissä listat ovat oikeasti tuiki tärkeitä, mutta jotenkaan en ole päässyt niistä eroon näin äitiyslomallakaan. Nyt vain sisältö on tyhjää täynnä ja listattuna niinkin turhia asioita kuten Vie roskat.

Nyt koitamme kuluttaa pari tulevaa viikkoa aika hissun kissun. Se sikatauti oli minulla sen verran kamalana, että teen kyllä kaikkeni, jotta V voi sen välttää. Pahin epidemia on ennustettu laantuvan parissa viikossa, joten se aika ollaan pitkälti kotona, ei hirveästi vieraita ja nyt jää ne Kukkuluuruut ja muut muskarit muutaman kerran väliin. Äidin huoli helpottaa ja tuskin V nyt pahastuu, jos pariin viikkoon ei kerhoihin mennä. Hillutaan kotona.
Mutta siis takaisin asiaan. Tietenkin päivien kuluksi tarvitsemme To do -listan asioista, jotka ovat jääneet retuperälle ja on nyt aikaa hoitaa kuntoon.
vaihda olohuoneen valaisin
osta 7 energiansäästölamppua
osta liljoja
putsaa uudet purkit
korjaa eteisen laatikoston ovi
suunnittele ja tee joulukortit
tulostuta ja postita joulukortit
osta kynttilöitä
askartele “ne yhdet joululahjat”
sprayaa uudet kannet mustiksi
järkkää lakanakaappi
käy Postissa
joululahjojen ostoslista
hanki hyppynarut, tee legojuttu ja flyerit kuvausta varten
sovi kuvaus (Pisarapilvisein, tämä koskee sinua)
askartele joulunauha ja koristeet loppuun
PS. Kuvana V pussilakanakokoelmasta (hänellä siis kuusi kappaletta, vanhemmilla kolmet, hmmm..) yksi äidin lemppari. Ostin joskus Marimekon ystävänmyynnistä Louekarin valmiin sisustuskangaspalan. Surautin siitä Varpulle pussilakanan ja tyynyliinan. Tykkään.

8 thoughts on “To do -listat

  1. Tietysti listoja pitää olla. Niitähän tehdään joka asiasta. Mahdollisimman tarkkoja jotta saa vetää monta asiaa yli. Kaverit jo hieman naljailee asiasta… Kävin sisustuslehtiäni lävitse eilen leikatakseni talteen kaiken tarpeellisen. Törmäsin tutunnäköiseen kakkuvatiin, piti käydä katsomassa oliko se sama sinulla täällä. 🙂 Kiitos muuten spraymaalivinkistä, nyt on hienot maustepurkit. Vielä pitäisi hankkia lisää lastenruokapurkkeja jotta saa kaikki samanlaisiin purkkeihin.

  2. to do -listat on kyllä ihania ja niin käteviä. Ja juuri sen yliviivaamisen riemun vuoksi niihin on kiva kirjoitella juuri sellaisia asioita kuin "tiskaaminen" tai "vie roskat" 😀

  3. Listat on kyllä niin käteviä 😀 Listoja tulee kirjoitettua tosi paljon sekä töissä että kotona. Ja yliviivaaminen on parasta :DAnu

  4. Heh..teen aina kauppalistankin, mutta unohdan sen kotiin 😀 eli jotain jää aina ostamatta.PikkuTipunen ei varmaan osaa kaivata kerhotoimintaa- eiköhän suurin osa toiminnasta ole pohjimmiltaan tarkoitettu vanhemmille? Pienelle riittää turvallinen syli, ruokaa ja unta ja sopivasti virikettä. Hienoa jos V on välttynyt nöfnöffiltä!

  5. Mun listasta oli unohtunut ainakin tuo ihana Ikean musta-valkoinen matto. Kiitos muistutuksesta hih. Pysyykö tuo matto muuten paikoillaan ilman liukuestettä?Hei säähän oot myös huomannu Pieksämäen kirpparit. Käyn melkein viikottain siellä tästä naapurista ja löydän joka kerta tavaraa kassin täyteen. Ja peräkontinkin joskus. Viimeksi esimerkiksi siitä Cittaria vastapäätä aivan tosi huiput Brion vanhat retrot lastenrattaat 6€!!! Tosi hyväkuntoiset ja hiukan pienempi kokoiset kuin nämä nykyiset. Ei vaunut vaan siis rattaat. Katsoppa blogistani ja ihastele, jahka saan ne filmattua sinne. Menee kasaan ja sopii autoon, siis tosi nastat! Ja samalta reissulta 50-luvun kuminen mikki-hiiri 4€. I love!

Leave a Reply