Vallilapäivä


Tänään lähtivät loput tavarat kiertoon! Olimme mummin, kummin ja kaverin kanssa myymässä Vallilassa ja nyt ovat nurkat ja komerot tyhjinä. Ihanaa. Ostin itselleni ‘omasta pöydästä’ hienot purkit, jotka kuvaan huomenna, kun olen putsannut ne. Laitetaan siksi aikaa tämä kirppislöytö. Kyllä äidillä pitää aina essu olla!

2 thoughts on “Vallilapäivä

  1. Voi että, me olimme ostoksilla Vallilassa eilen! Jos olisin tiennyt, että sinulla on pöytä siellä, olisin tehnyt hieman tarkkaavaisemman kierroksen. Vai ostinko Super Yellow'n mekon sinulta (10e, tykkään tällaisista löydöistä!)? Muuten oli aika vaisu Valtteri-sunnuntai. TIhmisiä tuntui olevan melko vähän ja hyviä löytöjä sitäkin vähemmän… (1 kpl, jos ei oteta Jane Fondan Work Out-vinyyliä mukaan :D) Toivottavasti teillä oli kuitenkin menestyksekäs myyntipäivä!

Leave a Reply