Eteisen säilytinTänään on ollut mahtava päivä. Siasta enää likainen muisto ja oma olo kuin ennen. Sain touhuttua vaikka mitä ja vedeltyä listasta hommia yli. Harvoin ilmestyvänä supervaimona paistoin vielä lohipiirakan miehelle, joten kyllä on ilo tulla kotiin.
Eteisessä meillä on tuollainen entinen tv-taso, kun se ei oikein muualle mahdu. Yhtenä kolmesta kotiimme uutena ostetusta mööpelistä sitä ei raaski hävittääkään. Ja niinkuin kaikki uusi tuppaa hajoamaan, tuonkin oven magneeetti petti vähän väliä, kippiovi oli kissojen niskassa ja mies korjasi sen tyylillään. Katso ennen kuva.

Päätin tänään hoitaa uuden magneetin ja simsalabim, ovi pysyy jälleen kiinni. Vaihdoin mieheni teippaukset hieman toisenlaisiksi. Kaapissa on nyt osa huiveista ja tumpuista, kesäkengät sekä laukut. Kannettomia huivikorejahan meillä ei voi esillä pitää tai muutoin niistä tulee kissojen pesiä. Kurrrr…

Leave a Reply