Ihana ilta

Tänään se saapui! Järkkärin unelma: Uten silo I (Dorothee Becker ymmärsi järkkäilyn päälle jo 1969). Niin innoissani sen postista hain, että puhelimeni sinne pakkauspöydälle jätin. Tällaiset unohtelut ovat niitä äitiyden mukana tuomia pieniä harmeja.

Aika kultaa ja niin edelleen. Nyt yöllä tätä kirjoittaessa postireissu ei kuulosta enää läheskään niin pahalta, kun se aamulla oli. Lähdimme V kanssa hakemaan pakettia, kun huomasin kantokoppaa kantaessa, että se kahva on edelleen rikki. Voi V. Pääsimme kuitenkin ehjin nahoin postiin, kun saimme vaunujen kokoisen, mutta littanan paketin, jonka kuljettaminen vaunujen kanssa oli lähes mahdoton tehtävä. Siinä tuskassa se puhelinkin sinne postiin jäi. Tappelin paketin kotiin ja puuskutin sitten hiki päässä takaisin katsomaan luurin kohtaloa. Thänk kaad, se oli vielä siellä.
Välissä käytiin Kukkuluuruu-kerhossa touhuilemassa ja ilta menikin sitten tuon ihanuuden parissa. V (muuten niiskuttaa ja yskii enkä haluaisi nyt pelätä pahaa) järkkäili rintarepussa ja opettelimme missä lokerossa on hiuspinnien ja missä minkäkin meikin paikka. Lokerikko siis päätyi eteisen seinään ja pitää nyt ojennuksessa kaikki tyttöjen tarvikkeet ja avaimet. Voisinpa nukkua sen vieressä.

20 thoughts on “Ihana ilta

 1. Kivalta näyttää! Voisi olla minulle hyvinkin järkevä ratkaisu eteiseen. Olisi aina avaimet ja muut tärkeimmät asiat järjestyksessä.. niin, kunhan vaan aina muistaa kotiin tultaessa laittaa ne niille kuuluviin lokeroihin..

 2. I H A N A !Voin kuvitella, että Varpu tykästyy myös lokerikkoon. Hän varmaan saa omat lokerot sitten kun yltää alimmille? Parasta designia on kauniit, toimivat, kestävät, KÄYTTÖtavarat. Huoh, on se vaan ihana.t. Aino&Anni

 3. Se on hyvännäköinen ja tosiaan järkkäilijän unelma.Mutta odotapa kun Varpu kasvaa ja tunkee joka koloon omia pikku lelujaan ja muita tärkeitä tavaroita… En halua pilata innostustasi. Tajusin vain, että mun pitäisi hankkia jokaiselle oma, että homma toimisi. Ei sentään vierekkäin, mutta jokaisen omaan huoneeseen. Jospa nyt minä ensin saisin oman. Olen ihan kade! Kauniita unia;)

 4. Tosi hienolta näyttää Suki! Uskon et sen järkkäily hipoi taivaallista :)Tajusin juuri että Uten Silo olis täydellinen mullekin (meillekin), varsinkin kun jänis muuttaa sisään. Siihen se sais tunkea aina ne lompakot, avaimet, kortit ym. taskunpohjan aarteet, eikä mun tarvitsis siirrellä niitä paikasta toiseen.Mut ehkä ekana voisin hankkia sen Eamesin keinutuolin kuiteski.Kettu

 5. Heissan Suki!tuo on unelma. Olen haaveillut tuosta keittiön seinään kaikelle mahdolliselle mikä ajelee "something"-laatikossa.Mistä tilasit ja paljonko maksoi?Anilliini

 6. Ei ole vielä Hang it all saapunut ja siksipä tilasin tuon Smow.de kautta. Niillä on huomattavasti nopeampi toimitus. Sieltä sai tuota isompaa Siloa, jota taas Ambientilla ei ole tarjolla. Maksoi kaikkine postareineen ja IBAN-maksamisaleineen 283,73 €.Juu katsotaan mitä sitten, kun Varpu tuonne ylttää – siitä tulee varmasti juuri se asunnon kiinnostavin paikka: "kaikki äidin ei saa koskea -ihanuudet samassa paikassa" Hih.Kettu, tilaa toki! Se ois teijän kodin niiko se eka yhtinen juttu…kurrrrr…söpöä. Mä voin olla matkija-apina ja ryhtyä harkitsemaan kanssa keinutuolia. Mutta vasta, kun on iso koti. Meillä on muuten yksi asunto hitusen kiikarissa 😉 Kerron joku päivä, kun se on shhhh-juttu.

 7. Suki, autatko hieman? Etsiskelein meidän Pikku-Annin leluille ja Kalle-koiran leluille omia säilytyslaatikoita lattiatasolle. Kiikarissa oli Mikko Kärkkäisen M3, mutta nyt se ei enää miellytäkään silmää…Kiitos jo etukäteen!terkuinAino & Anni

 8. Uten silo on ihan mahtava! Itsekin olen haaveillut siitä eteiseen, ehkä se joskus toteutuu. Sitäpaitsi pidän asioiden järjestämisestä (äitini tosin nauraisi epäuskoisesti tälle).Mun olisi ehkä kannattanut jo aiemmin kysyä, missä päin Helsinkiä asut – poikaystäväni asuu Vaasankadulla, joten olisin sen kynttilänjalan ehtinyt aiemminkin hakea. Mutta hyvä, että tänään onnistui treffit!

 9. Hei Suki, molemmat vaihtoehdot ovat käypiä ratkaisuja! Ihanaa, saamme lelut järjestykseen (nyt Kalle-koira on sitä mieltä, että Annin lelut lattialla ovat varmaan myös hänen käytettävissään, ja sitten se kanniskelee niitä joka paikkaan…)t.A&a

 10. No siinä se nyt on 🙂 Ja onpas tosi kiva, jei! Lähdittekö koko perhe retkelle eteisen lattialle, patjojen ja makuupussien kera? 😉 Minä olisin kyllä oikeesti saattanut mennä.. Tai yöllä monta kertaa herännyt hakemaan vettä ja vuorostaan käymään pissalla, ihan vaan että saisi käydä ihastelemassa ja hiplailemassa tuota. Aivan ihana!

 11. uten silo on täydellinen. se lukeutuu myös meidän ostoslistallemme. heh, muistan vieläkin, millaisen kommentin sain haaveilustani omaan blogiini. joku ystävällinen kehotti "harkitsemaan vielä, on niin epäsiistin näköinen". makunsa kaikilla. hienompaa lokeroa saa hakea. ja sä olet täyttänyt sen kaikilla ihanuuksilla! tykkään! 🙂

 12. Aika tavalla mainio lokerikko =)Pöydillä pyörivät pikkusälät on tosi ärsyttäviä, ja tekee kämpästäkin sotkuisen näköisen… Kankainen säilytyslokerikko voisi kans toimia halvempana ratkaisuna. Muistin juuri, että löysin kirpparilta ehkä 10 vuotta sitten Marimekon kankaisen seinälokerikon! Upeat värit: tummansinistä ja viininpunaista vaaleankultaisin pienin kuvion (raitaa ja palloa ym.). Nyt pitäis vain muistaa missä se on!Kekseliäisyys on tavarapaljoudessa elävän ainoa pelastus! (onkohan askeettisilla ihmisillä luovaa mielikuvitusta, vai mikä on heidän salaisuutensa? Vastatkaa jos tiedätte…)

 13. Hei! Tilasin just saman ihanuuden :). Ostin vain pienemmän koon ja mustan. Nest.co.uk.:ssa se maksoi vain 220€ -postituskulut ilmaiset! Tarjous voimassa vielä pari pvää :)-. Nyt vain 6-8 viikkoa odotusta…

Leave a Reply