Kaikenmoista keskiviikkona
Keskiviikko kuulumisia! Olinko muistanut jo sanoa, että H&M:n pallopussilakanat saapuivat viimein. Tilasin ne 13.9., joten toimitusaikaa pystyy laskemaan sen pari kuukautta. Aika kauan. Mutta ihanat ovat ja en malttanut vielä vaihtaa niitä uusia jääkarhuja ja jätskitötteröjä pois, joten laitoin vain uudet tyynyliinat. Kyllä nyt kelpaa pilkkujen joukossa.

Saatiin tänään Vaunuaitasta korjattu kantokahva. Muoviosa oli murtunut eli vika löytyi ja korjattu. Eihän nuo nyt saisi kyllä murtuilla, murisen vielä minä.
Bingo wings -kuulumisia myös. Tänä aamuna oli raskauskilot kadotettu. Kerätyt 3o kg ovat häipyneet, jihaa! Sen kunniaksi Barbamama pyöräytti piiraan. Se nyt ei mennyt ihan nappiin, kun piti tehä mustikka-vadelma piirakka, niin ostin sitten noita mustaviinimarjoja. Just tällasia asioita tapahtuu, kun on tullut äidiksi. No hyvää tuo oli.
Sitten vielä keilanukke-esttely. Se vaan on niin nätti ja nyt V on oppinut tönimään sitä oikein huolella. Hauskaa piisaa.
Ja sitten kukaan ei saa mennä mihinkään Lahden kaupunginorkesterin konserttiin enää ikinä, sanon minä. Risikolta voisi myös kysyä, että onko todella rokotusaikataulussa tärkeämpää orkesterin tuleva Euroopan kiertue vai mahdollisesti alle 6 kk:n ikäisten vauvojen äidit, jotka voisivat äidinmaidon kautta antaa vastustuskykyä. Vaikea kysymys.

6 thoughts on “Kaikenmoista keskiviikkona

  1. LOL, onko toi rokotusjuttu totta 😀 Taidan mennä ja polttaa Lahden kaupunginorkesterin banjot ja pasuunat. Meidän Anni (ja teidän Varpu) ovat tuhat kertaa tärkeämpiä. t. karhuemo-Aino

  2. Myös Jysk:ssä näytti olevan pussilakanaseteissä mustavalkoista pallokuosia tarjolla… Tosi kivat! Itse olen aivan myyty jo edesmenneelle Finlaysonin mustavalkoiselle Tiima -kuosille <3 Valkoisella pohjalla kynänvahvuista "verkkoa"…

Leave a Reply