As(t)ioiden hoitopäiväTänään oli asioiden hoitopäivä. Mentiin heti aamusta Vaunuaittaan selvittelemään Bugaboo-ongelmaa. Ensimmäinen myyjä ehdotti meitä jättämään vaunut sinne ja lähtemään vauva kainalossa bussilla takaisin toiselle puolelle kaupunkia. Hieno mies. Sen rillit ois pitänyt…Paikalle saatiin toinen mies, jolla oli lapsia itselläkin. Tai ainakin hän ymmärsi asiakaspalvelun ja vauva-arjen päälle. Lisäksi hormooniäiti sai ymmärrystä, kauhistelua ja pahoitteluja niin ettei enää ole vihainen. Tarvittavat osat jäivät huoltoon ja he palailevat myöhemmin. Saimme palata lopuilla vaunuilla kotiin.
Toinen asia oli parittomien astioiden täydennys. Meillä on vanhaa vihreää Teemaa, joka välillä on värillään etonut enkä juuri siksi sitä sen enempää kotiimme hankkinut. Itse asiassa nyt väri näyttää minusta hyvältä. Sellainen syvä kasarivihreä, sopii hienosti petroolin kanssa yhteen. No siitähän puuttuu meiltä 7 teevatia, joten suuntasin Iittalaan. Pah ja väri on lopetettu. Tästä viisastuneena päätimme hoitaa Marimekosta neljännet Aarre-sarjan astiat, niitä kun olemme saaneet nyt kolmelle. Parillinen määrä on aina parillinen määrä ja kohta niitä ei sitten saa. Kulho löytyi Kampista, lautasen perään suuntasimme Teatteriin. Tiedoksi Aarre-sarjan omaaville, että kyseinen sarja tullaan myös lopettamaan, ainakin tuossa astiamuodossaan. Käy siis vielä hakemassa puuttuvat. Jos käsitin oikein, jatkossa Marimekon kuvioastiat valmistetaan samoille astioille, kun esim. uusi Siirtolapuutarha-sarja. Ostin muuten lohdutukseksi sitten neljä kahvimukia siitä. Ne missä on kivan väriset turkoosit pompulat.
Tosiarkidesignin puolella teimme investoinnin Methodin käsisaippuaan. Pumppupullo on niin hieno, että tarttee ostaa vielä muutama ja ottaa tietenkin tyhjentyvät jatkotäyttökäyttöön.
Tällä viikolla taidan suunnata vielä Astialiisaan katsomaan, joko joku olisi luopunu vihreästä Teemastaan.

11 thoughts on “As(t)ioiden hoitopäivä

  1. Jo hetken sivusta seuranneena ensin kiitos mahtavasta blogista, on ilo seurata! Ja sitten aiheeseen, muistelen nähneeni paljon Teemaa Flemarille, Soul Kitchenin viereen avatussa kirppiskaupassa. Hinnoista en tosin tiedä, en muistaakseni tutkinut tarkemmin. Marianna

  2. Kiitos tuhannesri vinkeistä! Tuo uusi kirppis on ihan mun lähellä, joten suuntaan tietty sinne! (kunhan pyry laantuu.)Ja kiitos Naupauliina tarjouksesta, mutta mukeja en tarte, niitä on nyt jo 7, mutta ei sattuisi löytymään niille vateja. Jotkut aluslautaset pis hyvä olla. Muistaakseni niille ei ole omaa asettia, mutta kävisiköhän se kahvikuppien lauatanen – tarvii sovittaa. Sitä leipälautaskokoakin löytyy jo…

  3. Minäkin olen ihastunut noihin Marimekon uusiin astioihin! Pitää vielä miettiä, mitä niistä hankkisi. Ainakin se iso kulho ja teekannu ovat ihania!

  4. Ihana blogi. Olen suhteellisen uusi kävijä kaukana pääkaupungin vilskeestä. Kertoisitko, mistä tuota Method-saippuaa saa ostaa, netistäkö vain? Mira

  5. Mira, Helsingissä sitä myy ainakin Stockmann, Moko Market ja Arabiassa ainakin OPA:n kattilakauppa. Niistä pitäs ainakin löytyä. Mä käyn siellä Iittalan tehtaanmyymälässä Arabiassa usein, niin tuonkin ostin siitä Opan kaupasta..

  6. Oletko katsastanut huutonetin astioiden osalta? Ihana tuo methodin saippuaputeli, täytyy käydä hankkimassa! Ja hyvä, että sait selvitettyä vaunuasiaa, joskin tapahtunut mikä tapahtunut eikä se heti unohdu.

  7. Mirja, juu harmaa taitaa olla poistunut kanssa, mutta sieltä Iittalan tehtaanmyymälästä löytyy vielä jotain eriä ja jämäkappaleita – kannattaa käydä varalta katsomassa.Joo ja olen joskus piipahtanut kanssa Sitruunapuussa. Muistaakseni siellä oli kaikkia hauskoja kissa sisustuksessa asioita =)

  8. Kiitos vinkistä. Aarre-sarjan lautasia olen aina ihastellut, mutta jääneet hankkimatta. Pitää korjata tilanne, ennen kuin on myöhäistä.Marimekon joululehti kolahti juuri postiluukusta!t.Ulla

  9. Onneksi päivä taisi kuitenkin saada mukavan lopun – joskus tuollaiset asioidenhoitamispäivät voivat olla aika rasittavia, varsinkin jos hoitaminen ei suju ihan helposti.Minäkin olen aikeissa hankkia noita Marimekon Siirtolapuutarha (?) -astioita, ihailin niitä jo kaupassa. Ehkä joululahjaksi itselleni…

Leave a Reply