Asiaa pinnoista.


Koska äsken paloi pinna, tehdään nyt sitten pinnoista asiaa. Olen heikkona pinnatuoleihin. Lienee syynä lapsuuden muistot, kun kotonamme oli ne ihanat Askon valkoiset peruspinnatuolit. Mummolassa taasen keinuteltiin pinnaselkäisessä kiikkustuolissa. Tapiovaaran pinnatuoleja ei taas kukaan voi olla rakastamatta. Ikeasta löytyy lapsille pinnaselkäinen Agam, joka on haettava heti kun se Vlle passaa. Stolabin pinnaselät taas tulivat aikanaan tutuiksi Musta tuntuun kautta, kiitos sinne vinkistä. Asko on muuten ottanut uustuotantoon pinnaselkäiset tuolit, mutta mun mielestä ne meillä olleet eivät ole ihan noi samat. Ne meidän oli kivemmat.

Mutta siis varsinaiseen asiaan. Design House Stockholmilta on tullut aivat mahtavat Family chairs pinnatuolit. Pinnat on ihan vinksin vonksin, mikä on just hauskaa. Perheenjäsenet voi valkata oman lempituolinsa. Tuollaisia olisi kyllä saatava.

4 thoughts on “Asiaa pinnoista.

  1. Pinnatuolit on kyllä kivoja. Minä haaveilen Tapiovaaran Mademoiselle-keinutuolista, vaaleanpunaisena (tai koralli taitaa olla virallisesti).

  2. Meilläkin oli pinnatuolit, jotka kiersivät perheen yhteisestä käytöstä siskoni ekaan omaan kotiin, sitten minulle ja sitten kavereille jo melko hyvin palvelleina. Ne olivat tosin valkoiset. Viime aikoina mustat pinnatuolit ovat alkaneet miellyttää erityisesti – näistä kuvista tykkään eniten noista alimman kuvan tuoleista.

  3. Satutko tietämään, myydäänkö noita Design House Stockholmin tuoleja Helsingissä? Ulkonäön perusteella haluaisimme ehdottomasti, mutta tuolit pitäisi kuitenkin ensin koeistua.

  4. Sanna, DHSmia myy Kodin Ykkönen Varistossa, joten pirautappa sinne, onko heillä esissä noita? Tukholmassa oli, kävin hiplaamassa 😉

Leave a Reply