Kiukuttaa.

Tämä seuraava aiheeni ei sitten sovi mihinkään kategoriaan eikä tähän taida kuvitustakaan löytyä. Mulla paloi tänään pinna. Siihen samaan käryyn yhdistän vielä viime viikkoisen kiukunpuuskan, josta en ole ehtinyt laantumaan vieläkään.

1. Miksi tällaisena flunssa/influenssa-aikana täytyy äitien raahata kipeitä vauvojaan yhteisiin kerhoihin pärskimään? Siksikö, että se äiti pääsi esittelemään uusia Gantin vaatteitaan ja kimaltelevia Guessin paitojaan. Anna armoa. Vaatteista se jaksoi puhua ja lapsiparka köhii ja pärskii lattialla ja äiti tokaisee väliin “Just tollasta yskää on ollut.” Kiva kun tulit esittelemään. Meillä ainakin ollaan nyt sitten oltu nuhassa ja yskässä viikon verran.
2. Bugaboo Cameleonit, ne vaunujen aateliset, joista maksoimme itsemme kipeiksi. Tänään kannoin Varpua kantokopassa ja ette usko mitä tapahtu. Kantokahva irtosi toisesta päästä! Jäi sentään vielä toisesta päästä roikumaan, joten mitään vahinkoa ei päässyt portaikossa tapahtumaan. Voi jumaliste, jos olisi ollut Vaunuaitta auki tai Bugaboon konttori siinä vieressä. Mä olisin huutanut niin kovasti, että siinä olisi myyjien ja edustajien rilleihin tullut murtumia.
Huh. Kylläpä helpotti.

10 thoughts on “Kiukuttaa.

  1. Hyvä se on purkaa tunteitaan, silloin kun on aihetta. Ikävä juttu toi kantokoppajuttu, onneksi ei käynyt mitään. Noi kantokopat kyllä pitäisi suunnitella paremmin, meillä oli Teutonian kantokoppa ja se oli tosi kiikkerä, kerran vauva kierähti ulos kopasta, kun ote kirposi toisesta kahvasta, onneksi ei pudonnut korkealta, eikä mitään sattunut mutta oli se aika järkytys. Sen jälkeen en paljon uskaltanut kanniskella ja pidin aina suurin piirtein kaksin käsin kiinni. Me kanssa ostettiin aina Vaunuaitasta lastenvaunut 🙂

  2. Muakin ärsyttää ihmiset, jotka eivät ymmärrä potea tautejaan kotona. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että esim. just pikkuvauvoilla on niin heikko vastustuskyky että riski saada tartunta on moninkertainen yleisterveeseen aikuiseen verrattuna. Mut että äiti itsekin ja vie sairaan vauvan ryhmätapaamiseen, nice! 😮

  3. Kamala vaunukoppatapaus! Hyvä, että selvisitte loppujen lopuksi pelkällä säikähdyksellä. Meille nimittäin tilattu samat vaunut ja kauhulla luin kahvan irtoamisesta. Täytyy tutkia ne kiinnitykset(kin) läpi jahka pian saapuvat. Mitähän mahtoi myyjä vastata, kun ilmoitit? Ja flunssaiset lapset sairastakoot rauhassa kotonansa, samoin aikuiset.

  4. Nyt on kyllä ihan pakko kommentoida :)Itse olen joskus noita Bugaboita myynyt ja niin kovasti kuin ne miellyttävätkin silmää ja ovat todella näppärät kaupunkivaunut, olen kovasti pohtinut vaunujen laatua ja juurikin esimerkiksi tuollaista pientä yksityiskohtaa joka vaunuissa häiritsi, että mitä jos kantokahva irotaa, kun se ei ole integroitu…(+joitakin muitakin yksityiskohtia, joita tuli huomattua vaunuja kootessa ja verratessa muihin merkkeihin)Mielestäni Bugaboot ovat täysin ylihinnoitellut (trendeistä saa todellakin maksaa) ja laatu ei todellakaan vastaa tuon hintatason vaunuja.Mielestäni todella ikävää, sillä Bugaboot ovat tosiaan yhdet niistä harvoista vaunuista jotka erottuvat postitiivisesti kaikkien satojen eri merkkien vaunuista.

  5. Voi jestas, onneksi ei kahva irronnut molemmista päistään!! Enpä ole koskaan kuullut tuollaista tapahtuneen. Flunssakäyttäytymisessä kiukuttaa myös se, kun aikuiset ihmiset yskivät ja pärskivät minne sattuu, ilmaan, käsiinsä. Paljon olisi tavoissa miettimistä monella. Ihania nuo pinnat ylempänä!

  6. Voi harmi sentäs ja onneksi selvisitte pelkällä säikähdyksellä. Puolisoni ei suostunut Bugaboita ostamaan kun kuulemma näyttää ihan kuin työntelis rollaattoria 😀 joten tilasimme Oran vaunut. Suosimme kotimaista. Ihmiset on tietty erilaisia ja jotkut sanoo kärkkäämmin asioista kuin toiset, mutta mä varmaan sanoisin jotain noille GantMammoille (haa…naapurin täti saikin tässä samalla uuden nimen..se kun on juuri tuota kategoriaa;)).

  7. Olipas onni ettei vauvalle käynyt pahasti maanantaikappale vaunukopan kera!Itse en jaksa nyt edes mennä lapseni kanssa vauvakerhoon, koska sinne kuitenkin aina tuodaan sairaita lapsia. Näin siitäkin huolimatta, että ohjaajan toimesta suositettiin että flunssat sairastettaisiin kotona. Viime kerralla kun oltiin paikalla n. kymmenen vauvan joukosta kolme lasta (äiteineen) oli flunssassa. Nyt siellä sitten varmasti on possuflunssasetkin lapset. Ajattelin nyt odottaa, että saadaan se rokote lapselle ennen kuin seuraavan kerran tohon kokoontumiseen mennään. Flunssien riski näköjään on aina mukana, ja se on vain siedettävä, jos aikoo noissa tapaamisissa käydä. Sitä possuflunssaa en kyllä ehdoin tahdoin halua perheeseeni tuoda. Niinpä jätetään noi tautikokoontumiset toistaiseksi väliin! Sulla tietysti harmi juttu sikäli, ettei vauvasi ikänsä puolesta rokotetta tule saamaan vielä vähään aikaan (kun alle 6 kk ei rokoteta) joten vaikeampi jäädä odottelemaankaan. Meillä taas olis ens vko rokotus edessä. Toivottavasti possuflunssa pysyis kaukana!

  8. Huh, laatuvaunut tosiaan. Meidän Bugikset odottavat käyttäjäänsä eteisen nurkassa vielä muutaman viikon. Mun mielestä Bugaboot eivät näytä erityisen kivoilta vaikkapa Brion Go-malliin verrattuina, mutta ne olivat ainoat löytämämme tyylikkäät vaunut, jotka mahtuivat meidän talon minihissiin. Mitäpä siitä että tavarakori on käyttökelvoton, heijastimia ei ole, koppa ja aisa lenksuvat oudosti, kaupunkipyöriä ei voi lukittaa kulkemaan suoraan… Toivottavasti lista ei jatku, kun päästään tositoimiin.

  9. Hei edellinen anonyymi kommentoija. Yhdyn totta vie moneen noista epäokohdista, mutta ne kaupunkipyörät saa lukittua kulkemaan suoraan. Jos siis tarkoitat pieniä kepeesti kääntyileviä renkaita, niin ne saa lukittua niistä valkoisita "nappuloista" alaspainamalla – pitää vaan olla renkaat kohtisuoraan menoasennossa. Itse taisteltiin tämän kanssa tovi ennen kuin hoksattiin. Me puntaroitiin näiden Bugaboiden ja Brion Go:n välimaastossa ja meille kerrotiin, että nyt on vasta Go:n ensimmäinen vuosi alkamassa, joten niissä saattaa tulla vielä tuntemattomia ongelmia vastaan, kun Bugagoita on tehty 10 vuotta ja tuotekehittely parannellut vikoja vuosien aikana. Mitekähän susi on se eka malli ollut =DKantokahva petti jälleen tänään, huomenna uudelleen Laruun. Nyt veetuttaa ihan älyttömästi.

  10. Kiitos tiedosta, Suki! Juuri niitä pieniä, päättömästi kieppuvia pyöriä tarkoitin. Täytyypä mennä heti treenaamaan mekanismin käyttöä 🙂 Tsemppiä kantokahvataisteluun!

Leave a Reply