Joulua odotellessa.

Olen luvannut tehdä tänne joululahjalistani. Se on hautomossa vielä ja jumituin heti tähän ensimmäiseen toiveeseen. Haluan ehdottomasti jotain Rinne-Niinikosken Marimekolle tekemiä neuleita, mutta oisko se tuo Paula-takki vai noi greisit villahousut? Maksavatkin niin hirmusti, että tarkkaan tarttee miettiä. Jos taasen ottais vain lapaset ja sitten jotain muuta pientä lisäksi..

5 thoughts on “Joulua odotellessa.

  1. Hihii, minusta nuo neuleet ovat aika… liikaa nuoruuteni muotineuleita muistuttavia (olen mummo). Mutta alemmista pinnatuoleista pitää kommentoida, että mielestäni nuo Askon eivät ole yhtään perinteiset. Meillä on mökillä niitä oikeita eikä ne tollasia ole. D. Stockholmin vinksinvonksin tuoleja näin vaalean puunvärisinä Åhlensilla, ne oli ihania.

  2. Ahhahaaa, mulla ihan samaa joululahjalistalla! Ihastuin heti kun näin Marimekon mallistossa, himoitsemn tuota mustaa takkia (paljonkohan maksaa…) tai sitten noita villahousuja. Pitänee vinkata jänikselle porkkanasta…Kettu

  3. Kettunen, mä kävin sovittelemassa noita eilen ja siellä oli kaikkia ihania pipija, huppuja, kaulaliinoja ja säärystimiä kanssa. Menin ihan sekaisin ja koitan nyt päättää sitten mitä noista ottas. Vaatteista oli mulle paras sellanen malli kuin Coco, mutta maksaa jostain 229…huuuuh.

Leave a Reply