Värikylpy


Hi hii, tänään hilluttiin! Pidettiin kotona ikioma värikylpy tuota isänpäivää ajatellen. Shhh ja siitä lisää sunnuntaina. Keittiö oli oiva kylpypaikka. Lattiat suojattiin hyvin aukileikatuilla jätesäkeillä ja niiden päälle teipattiin paksut pahviarkit. Värit löytyivät lähikaupasta. Tänään maalailtiin porkkana-, mango- ja mustikkasoseella sekä kaakaojauheella. Ja voi kun oli hauskaa, vallankin ne ruoka-aineiden tunnut. Kaakaojauhe tuntui Vsta mukavimmalta. Suuhun saakka ei mitään vielä mennyt, joten täysimetys jatkuu.

12 thoughts on “Värikylpy

  1. Ei oo totta! Ihania kuvia! Ihailen viitseliäisyyttäsi, sillä homman etukäteisjärjestelyt ja jälkikäteissiivoukset ovat varmasti vieneet huimasti enemmän aikaa kuin itse taiteilijan luova osuus. Kerta kaikkiaan hieno idea:)

  2. Voi ihanuus! Olen muutaman viikon seurannut blogiasi ja tämä on kyllä kerrassaan hurmaavaa luettavaa ja katseltavaa. Usein nyökkäilen mielessäni siivous- ja järjestelyjutuille. Ja sitten tämä arjendesign, jota suosit: Aivan mainiota! Ja myös lähes samanikäinen pienokainen, tosin meillä lisäksi kaksi vanhempaa…Hieno blogi siis, oikein mukavaa luettavaa. Kiitos!Kaunista syksyä ja riemukkaita hetkiä pienen kanssa!t. Maria

  3. Thihiii, jos omia isänpäiväsalaisuuksia emme olisi saaneet pikkutaiteilijan kanssa vielä valmiiksi, niin tuo teidän idea olisi ehdottomasti toteutettava! Ehkä sitten joululahjaksi Anni voisi maalata tauluja ;)t. iso-A ja pikku-a

  4. Voi pikku Varpua! Mikä onnellisuus. (aika kiirettä pitänyt niin en oo ehtiny kommentoida, mutta täällä ollaan!)Kettu

Leave a Reply