Style aloitus

Ootteko käyneet milloin viimeksi Artekin sivuilla? Ne ovat uudistuneet ja heti etusivulla on vaihdellen kuvia eri projekteista. Itsellä pamahti esiin niin hieno interiööri että! Uutinen on vanha, mutta pakko hehkuttaa. Tämä on mennyt ainakin minulta ohi, lienee noihin aikoihin ollut enemmän Vn tulo mielessä.

Kyseessä siis Venetsian Biennaalissa eli suuressa kansainvälisessä taidenäyttelyssä (jatkuu vielä tämän kuun 22. päivään saakka) ollut tilateos, joka toimi kahvilana, lukunurkkauksena ja kirjakauppana. Saksalaistaiteilija Tobias Rehnberger suunnitteli tilan kahvilaosion yhteistyössä Artekin kanssa. Valitut mööpelit on tuunattu kyllä erihienoiksi ja näyttelyn loputtua niitä myydä taide-editiona Artekin kautta. Eikun shoppaamaan.

2 thoughts on “Style aloitus

  1. Nuo jakkarat minulle ja HETI! Mielettömän kivoja kuvia. Enpä olekaan pitkilleen vieraillut Artekin sivuilla, joten tämä vinkki tuli tarpeeseen. Kiitos siitä! (Seuraavaksi pohdinkin, miten saan rahat kokoon):)

Leave a Reply