V 4 kk

Jihaa, meillä oli tänään synttärit! V täytti 4 kk. Sen suurempia juhlia ei pidetty, aiotaan nyt satsata enemmän sitten puol’vuotispäiviin. Olipahan kuitenkin neuvola, jossa V kehuttiin suloiseksi tytöksi, joka oli ruennut kääntyilemään ja puskemaan hampaita hieman etuajassa, mutta ei kumpikaan aikaisuus vaarallista. Ai niin, saihan V synttärilahjaksi rokotteita. Osan ihan talo tarjosi, mutta äiti osti toisen satsin pneumokokkia, joten olihan siinä lahjaa kerrakseen.
Illalla taasen täytettiin vauvakirjaa. Rakas kummitäti on antanut tuon ihanuuden Vlle. Täyttämätön kirja-aarre löytyi kirpputorilta jo paljon ennen Vn syntymää. Kuvitukset ovat liikuttavat ja kuvakoko söötti seitkytlukulainen. Joudumme teettämään omamme Extrafilmillä “mittojen mukaan”, mutta eihän nuo kuvat nykyään mitään maksa. Kirja vain uhkaa loppua ennen kuin ollaan edes jouluun päästy – äidin päivitystiheys taitaa olla liian tiuha sielläkin.

6 thoughts on “V 4 kk

Leave a Reply