Perjantairetki


Isillä oli perjantaina ylityövapaa, joten päätimme pitää perhepäivän. Ohjelmassa oli Picasso-näyttely ja marakassien osto. Hiphei! Muskarissa on V päässyt jo koittamaan marakassien vetovoimaa, joten isi halusi tietenkin ostaa tytölle omat soittimet kotiin. Kaupassa oli muoviset ja puiset vaihtoehdot, joita nuo puiset voittivat ehdottomasti ulkonäöllään. Ja kauniisti soi.

Ennen Picassoa piipahdimme myös kaupungintalolla katsomassa kaupunkisuunnittelukuvia. Siellä oli mallinnettuna tulevaisuuden Helsinkiä ja mielenkiintoiselta näytti. Aulassa on myös Rut Brykin Kaupunki auringossa -työ, jota kyllä kannattaa käydä ihastelemassa, jos ei ole vielä tullut nähtyä. Peilien kautta loputtomaksi jonoksi jatkuvat kädet ovat myös vaikuttava näky. Sen työn on tehnyt Kimmo Kaivanto, aihe EU ja ystävyysmaat -suuntaista.

Leave a Reply