Näkyyks kello?
Nyt on tilattu Uten Silo! Kirppisrahat tuli ja melkein kaikki meni ja nyt ootellaan pakettia. Tein vielä nopean muutoksen viime metreillä. Löysin toisen saksalaisen nettikaupan, josta löytyi se suurempi Silo, siis I, vain hitusen sitä II kalliimmalla. Ambientistahan ei sitä isompaa löytynyt. Postareineen se tuli nyt maksamaan 283,73e.
Ihan toinen juttu. Ärsyttääkö teitä aamulla, kun avaatte silmät ja ette näe kelloa mistään? Joutuisi nousemaan ylös kurkkaamaan tai kurkottelemaan kännykkää. Kello pitää nähdä yhdellä silmänräpäyksellä! Menin siis kirppislopuilla kannattamaan Habitattia ja löysin stylen ajannäyttäjän. Toivottavasti uniset silmäni kykenevät hahmottamaan ajan tuosta taulusta.
Kolmas ja tärkein asia. V aloitti tänään Kukkuluuruu-kerhossa. Voi jälleen sitä ihmetysten määrää. Todellinen suksee oli saippuakuplat! Pakkohan sitä oli vielä illalla kummastella oikein kotonakin. Gaudeten jätskitötterösaippuakuplista tulee lisäksi ihana mintun tuoksu. Nam!
Neljäs vähemmän tärkeä. Minkä kellon ottaisit? Arvanette mihin tämä tulee johtamaan..

19 thoughts on “Näkyyks kello?

  1. Valkoinen Ball clock oli omalla hankintalistalla, kunnes tajusin että metalliosat ei tulekkaan hopeisena :(Sama ongelma tietty värillisessä versiossa.Saa nädä pääsenkä tämän asian yli joskus 😀

  2. Blogisi on hieno ja se on koukuttanut minut täysin. Käytän tilaisuuden hyväkseni kelloaiheeseen liittyen. Metsästän valkoista linnunpöntön muotoista kelloa, joka toimii käkikellon lailla. Olen kadottanut kellon nimen (pahus). Bongasin sen vanhasta ruotsalaisesta sisutuslehdestä ja jossain vaiheessa kelloa myytiin Design Torgetilla. Heikot on eväät, mutta yritetään. -mira

  3. Minulla on tällä hetkellä etsinnässä kello joka miellyttäisi ja olisi käytännöllinen, Habitatin flap wall clock olisi yksi vaihtoehto, mutta en ole aivan varma, joten lykkään vielä edemmäs kunnes bongaan jotain, joka on rakkautta ensi silmäyksellä! 🙂 Ja aamulla on kaikkein kamalinta se, että on unohtanut kännykän jonnekin muualle ja ei tiedä ollenkaan mitä kello on ja joutuu lopulta vääntäytymään ylös ainoastaan sen takia!

  4. Kävin Ombrellinon nettisivuilla. Valitettavasti kello ei ollut se jota etsin. Design Torget myi myös tätä kelloa. Etsimäni kello on täysin valkoinen ja muistaakseni siinä on pelkät viisarit eli ei numeroja. Tämäkin on hieno, mutta se toinen oli täydellinen… -mira

  5. Riikka, Perhepaikka Betaniassa järjestetään sellainen 5 kerran Kukkuluuruu-ryhmä 4-10 kk vauvoille. Tuo ryhmä on nyt täysi, mutta varmasti järjestetään uusia piakkoin, kun kysyntää on. Toinen paikka on se Perhepaikka Hermanni, josta voisi vastaavaa vaklata. Me käydään siellä muskarissa. Kukkuluuruu on vähän niiko vauvahieronnan ja muskarin väliin sopivaa puuhaa. Sellaisia hauskoja lorutuksia ja leikkejä. Vauvan mukluttamista ja hytkyttämistä, körötellään, lennetään ja roikutaan jopa pää alaspäin. Ihan greisii =)

  6. Onnellinen ilta. Jostain oikusta löysin kaipaamani kellon. http://www.bolia.com ja sieltä haulla cuckoo clock wood. Valkoisen lisäksi saa näemmä harmaanakin. Kiitos ja kiitos.Nyt kun sen vielä sais jostain kotiinsa kukkumaan. Metsästys alkaa huomenna. -mira

  7. Hei! Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja pakko sanoa että tää on niin hyvänmielen-blogi kun vain voi olla. Saan ihan mielettömästi ispiraatiota sinulta ja olenkin jo hankkinut spray maalit ja vehkeet. Kunnostus into tuli räjähsysmäisesti. Pitääkin siis kysyä että kun kunnostit keinuhevosen maalaamalla sen, niin hioitko ensin ja millä maalasit? Meiltä kun löytyy samanlainen ja alkuperäisessä muodossaan se on todella ruma. Voisin kokeilla vaikka samaa kun sinä. Mutta tosiaan, kiitos blogistasi!

  8. Lilla, maalasin sen Helmi-kalustemaalilla ja taisin ihan hitusen hioa vanhaa lakkapintaa. Ei tarvitse suinkaan puulle asti hioa. Jos haluaa, että tarttuu varmasti, niin vedä ensiksi tartuntapohjamaali. Helmellä on sitäkin, on edullisempaa ja hyvä peittävyys. Ja kiitos kehuista, kiva jos inspiroidaan!

  9. Meitsi meikäläinen ottais varmaan tuon valkoisen, tamtidam. Paitsi et minähän olen opettanut itseni siihen, etten esim.öisin katso kelloa jos satun heräämään kesken unien, silloin ei tuu paineita nukahtamisesta. Kello seinällä vetäisi mun koulutuksen vessan pyrystä alas. Mut haluisin silti tuon nelosen.Kettu

Leave a Reply