Villailta


Niisk. Vlla on eka nuha. Ei vielä mikään hirmu paha, mutta tuhisee tiuhaan ja pikkuruisesti yskii. Äidin sydän särkyy. Sitten vielä jouduttiin tuonne vesisateeseen, kun äidillä oli pakosta hoidettavia asioita eikä siis kyse ollut Hulluista päivistä. Ne jätettiin tänään suosiolla väliin. Sateesta kun kotiuduimme, päätimme pitää Vn kanssa villaillan. Puettiin päälle villahaalari, villasukat jalkaan ja makoiltiin villapeitteellä. Äitikin laitto villasukat, sytytti kynttilät, keitti teetä ja luki Kaksplussasta ihanaa muotijuttua, jossa oli lampaita ja villaa. Nyt odotetaan keittosuolatippoja, joita rakas kummitäti lähti tänne kiikuttamaan. Menispä nyt helpolla ohi.

10 thoughts on “Villailta

  1. Varpulla on aivan ihana villahaalari! Toivottavasti pikkuneiti paranee pian. Vauvan nuhaa on niin kamala katsoa vierestä, kun pieni nenä menee tukkoon. Voih.

  2. Äiti kiittää paranemistoivotuksista ja kertoo huojentuneena, että keittosuola tipat irroitti nenusta ison maitonöpön, joten väärä hälytys nuhan suhteen, heh. Yskäsytkin oli sitten lienee maidon joutumista väärään rööriin. Heh, no ollaanpahan oltu tänään ainakin lämpimästi pukeutuneina =)

  3. Tautia on liikkeellä; Tyllerömme rohisi pari viikkoa mutta keittosuolatippojen, pikkuniistäjän, suppojen, kevyesti pukeutumisen, höyryttelyn ja sängyn päädyn kohottamisella selvittiin. Kuuntelin varmuuden varalta keuhkot tänään ja pientä limaista rohinaa vielä kuului. Ammatin varjopuolia 😀 Mutta onneksi pikkuTipusesi ei ollutkaan tulossa kipiäksi 🙂

  4. Myös meillä on samaa liikkeellä. Toivottavasti Anni 2,5 kk ei ole tartuttanut sitä Varpuun blogivierailuillamme sähköissesti 😉

  5. Voi kuinka ihana villapuku pikkusella! Hei, voitko kertoa tuosta mustavalkoisesta matosta, kuinka on toiminut käytössä.. kerääkö pölyä (niinkuin monet ikean matot, argh), pysyykö ns. paikallaan. Haeskelen mattoa olohuoneeseen ja tuo miellyttäisi ainakin väritykseltään 😉

  6. Tiinakaisa, matto on toiminut tosi hyvin ainakin nyt tämän muutaman viikon. Siitä ei irtoa mitään, mitä tosiaan yleensä ikean tuftatuista tuppaa tapahtumaan eikä ole sellainen "imuri", niinkuin ne niiden halvat polypropeenimatot. Ehkä hitusen tuo menee pinnaltaan sillein nukkaan vallankin kun me kiehnätään siinä koko ajan, mutta en oo varma huomaako sitä kukaan muu kun minun tarkka silmä. Pistän tänne vielä kommenttia, jos se tuosta äityy ihan kamalaksi. Tyylikäs se ainakin on!

Leave a Reply