Mitä pitää tietää taulutelkkarista?

Ajattelin laittaa työn alle taulu-tv maailmaan paneutumisen jos sitä joku päivä sellaiseen lankeaa. Luin tuota Hullujen päivien katalogia ja tulin siihen tulokseen, että hepreaa kaikki tyyni.

Onko lukijoissani nörttejä, jotka osaisivat neuvoa, mitä sellaisessa 32-tuuman kotikäyttöön passaavassa mallissa tulisi olla ja ottaa huomioon? Mitään highend kotiteatteria en ole rakentamassa, joten liikaviisastelijat älkää vaivautuko. Ja het’ alkuun, mikäs on ero LCD:n ja plasman välillä? Nyt on joku uusi LED-LCDkin tullut markkinoille? Tää on ihan mahotonta.

+ kaapeliverkkoon (Silloin vissiin oltava se DIGI C -merkintä?)
+ teräväpiirtokuva / Full HD 1080 (mutta ongelma vissiin, että tämän hetkiset lähetykset eivät ole edes teräväpiirtokamaa, joten mitä teen ylimääräisillä pikseleillä – oonko ymmärtänyt oikein?)
+ MPEG4-viritin, sitten niitä mahdollisia teräväpiirtolähetyksiä varten tulevaisuudessa. Milloin ne alkaa?

Mitä muuta minun pitää tietää?

7 thoughts on “Mitä pitää tietää taulutelkkarista?

  1. Muuta en tiedä digitelkkareista kuin sen, että ottaapa itseäni huisisti päähän, kun piti mennä ostamaan taulutelkkari liian varhain. Ostin sen antennidigi-versiona ja käyttelen telkkariani nyt kaapelidigiboxin kanssa. Suosittelen siis taulutelkkaria kummallakin digiominaisuudella (antenni ja kaapeli), koska eihän sitä koskaan tiedä, missä tulee telkkarin elinaikana asustelemaan. Elo ilman digiboxia olisi simppelimpää… T.Taulupää/taulapää

  2. Heippa Suki 😉 Sama ongelma meillä, täydellistä valkoista taulutv:tä on metsästetty jo puoli vuotta. Minä keskityn ulkonäköön ja miehen huoleksi jätän tekniset viritykset ja vertailut. Tekniikan Maailmassa on töllöjä paljon vertailtu…Samsung meni pilaamaan oman kauniin valkoisen mallinsa punaisella raidalla ja Sonyn hienoa kokovalkoista saa pienimmillään 40-tuumaisena.. Joten etsintä jatkuu…

  3. Ho ho Hoo! Minäpä tiedän yhden Hoon, joka haaveilee valkoisesta Samsungista 😉 Terve! Juu meillä taasen minä olen päättänyt ottaa tämän tekniikka- ja tietenkin myös ulkonäkövastuun, kun miehen mielestä me voitas katella tuota kuvaputkea kunnes siitä savu nousee. Itse olen päivä päivältä toista mieltä.Ja kiitos Gossipit vinkistä, nyt Hoo pääset shoppaamaan ja minä ryhdyn lukemaan sen teknistä PDF:ää. Pitäisi saada joku insinööri kylään. Ja Taulapään vinkistä viisastuneena otan töllön molempiin verkkoihin sopivana, kun jos se unelma puutalo vaikka tulee pian vastaan!

  4. Meitsillähän oli kyseinen projekti menossa sillon helmikuussa ja tuossahan toi valkoinen Samsung pyörii, ilman punaista raitaa 🙂 Ehdin siis ostaa sen aiemman version, mutta uudempi on tietty jo edistyksellisempi. Tuohan on piru vie päivitetty jo kahteen kertaan kun oli kuulemma väärällä softalla lähteny tehtaalta. Great.Ota ihmeessä sellainen missä on sekä C ja T merkintä, niin ei tarvii pelailla digiboksilla. Ainoa boksia huonompi juttu on siinä se, et kuulemma avautuu hitaammin ja saattaa ottaa häikkää helpommin. Mut muuten toimii bjuuvasti. Kantsii myös ottaa ne HD-versiot, ne kun on kuulemma tulossa kyllä jossain vaihees. Ellei kabinettien herrojen pläänit oo taas jo muuttunu.Kettu

  5. Hihhihii 😉 Kiitokset vinkistä. Tiesin kyllä Sonyn hopeakehyksisen version, mutta haussa siis kokovalkoinen malli. Ei mitään kehyksiä. Eli etsintä jatkuu…Katos Kettua 😉 Projekti kuulostaa tutulta. Hyvä tsägä, kun kerkesit mallin ostamaan ennen sen poistumista. Toivottavasti Samsung hoksaa punaisen raidan älyttömyyden ja ensi vuoden malleista se olisi jo poissa.

Leave a Reply