Järkkärin taivas

Tänään saapui Mujin paketti, tidittidii! Meillä oli Vn kanssa oikein mahdoton kaapinjärkkäyssessio, johon pikkuruinen sitten nukahti ja minä pääsin heti lataamaan kuvia tänne. Ai että!

Elikkäs nyt on ruoka-ainekaappi tip top. Matalat ja korkeat laarit pusseille, säilykkeille ja rasioille tuli sieltä Mujin nettikaupasta, nuo pystyt säilytyspurkit (snaditsi ankeen näköiset) ja kannellinen Mausteita-laatikko ovat Ikeasta ja lasiset maustepurkit Habitatista. Ylimmällä hyllyllä on vielä parittomia lasipurkkeja, joiden kannet pitää suhauttaa sprayllä mustaksi, kuhan rupean maalaushommiin. Olet itse tässä puuhastellut noita etikettejä, osan Creature Comfortilta ja osan ihan omasta kynästä. Tähän tulee liittymään hitusen myös tuo minun joskus aukeava kauppa. Shhh siitä edelleen.
Voi kun pääsen taas leipomaan tästä kaapista – sujuu rullaten, sanon minä!

6 thoughts on “Järkkärin taivas

  1. Kyllä nyt kelpaa. Tokihan kaappia täytyy pitkin päivää käydä ihailemassa? Tai ehkä kaikki eivät ole yhtä höperöjä kuin minä.Mitä spray-maalia käytät metallikansiin? Tarttis tehdä samaa.

  2. Näissä kaapeissa silmä lepää…Jokunen aika sitten hankin suosittelemaasi sateenkaari-perunamuusijauhetta. Oli kieltämättä ihan kelvollista!Myös Ikean (kyllä, Ikean) pakasteperunamuusi on hyvää, samoin pakastelihapullat. Meillä ruoanlaittoon jäävä aika käytetään kasvisruoan tekoon, siihen sekaan mies saa halutessaan lisätä (pakko myöntää: ihan makoisia) Ikean lihapullia (joita onkin pakastimessa vaivaiset 3 kg…).T. Aino & Annips. kirppislöytö saapui, kiitos :)pps. Spotifyn käyttäjänä minua kiinnostaisi vielä kuulla musiikkimaustanne? Mitä musiikkia kuuntelette Varpun kanssa kotosalla?

  3. Mullakin lähtee keittiön laatikot nyt ihan uuteen uskoon kun sain ihanat pisaratarrat kyytipojiks, kiitos Suki! Maustepurkkeja pitäis vielä ostaa, Habitatilta löytyi tosiaan kivoimmat purnukat. Pohdin ny niiden korkki-kansisten ja noiden samojen metallikansisten välillä, haittaisko jos ostaisin samanlaiset? Pisara-etiketti sopii niihin ehkä hitusen paremmin…t: Matkijalinnuksi muuttunut Kettu

  4. Pakko udella, että mistä nuo alimman kuvan pienet maustepurkit ovat? Niissä on jotenkin tosi upea muoto ja kannet (korkit)! :)Tiina

  5. maustepurkit on Habitatista, hyviä ovatten. Ainoa, mitä ei mistään hyvännäkösistä purekeista löydy, niin on se sirotinsiivilä. Mutta maustemitalla pärjää.Kettu Kettusein, osta tietemnkin nuo samat, ei se mitään haittaa höpsö. Vinkkeinähän miä näitä täällä esittelen! Tultiin just Lappeenrannasta ukkilasta!

Leave a Reply