Varpusasu


Tänään testataan Vn kanssa ensikenkiä. Gaudete Kidsin harmaat nahkatossut ainakin näyttäisivät istuvan hienosti, katsotaan kuinka pysyy menossa mukana. Farkut ovat H&M:stä, mutta rullasimme niistä tuollaiset pussimaiset sortsit ja alle valkoiset sukkahousut. Varpusaiheinen T-paita on sieltä Threadless! -nettikaupasta, villatakki Kappahl. Nyt kun on jo viileää, niin laitoimme t-paidan alle vielä bodyn. Nice.

8 thoughts on “Varpusasu

  1. Voiii, onpa söpö pupunen 🙂 En malta oottaa, että pääsen tosissani hypistelemään kaikenlaisia pikku vaatteita.. myssyä ja sukkaa kyllä muodostuu langoista…

  2. hei,tarkoitukseni oli kommentoida jo aikaisemminkin, mutta ensin taisin olla niin ihastuksesta mykistynyt, etten saanut muotoiltua järjellistä lausetta ja sitten… niin, en tiedä osaanko vieläkään pukea sanoiksi sitä, kuinka ilahtunut olin löytäessäni blogisi. tällaiselle mustaan pukeutuvalle luovan alan työntekijälle ja esikoistaan odottavalle oli ihanan virkistävää löytää blogi, jossa vauvaa ei tarvitse pukea pastellinväriseen velouriin päästä varpaisiin… tiesin, että toivoa on! vain eurooppalaisissa nettikaupoissa kunnostautuneena on pakko kysyä, oletko tilannut itse nuo paidat threadlessistä? sehän toimii ameriikassa, eli vinkkaisitko miten toimitus ja tullimaksut yms. ovat menneet. kiitos ja kumarrus!

  3. Varpu kiittää kehuista ja punastuu sievästi!ja Mii, kiitos vallankin sinulle, olipas ylistäviä sanoja ja kannustaa meitä valitsemallamme tiellä, he. Juu tilasin itse tuolta Threadlessistä ja olin hieman varuillani mahdollista tulleista. Siinä on joku raja – en tiiä mikä, liittyyykö paketin painoon vai postiin/kotiin jaettavuuteen – mutta tällainen 3 vauvapaidan paketti tuli nätisti postiluukusta ilman tulleja. Ajattelin siis pitää jatkossakin maltin ja tilata pikkueriä, niin ei tullin tarvitse puuttua asiaan. Ja on muuten todella nopeaa toimintaa tällä paitafirmalla, taisi viikossa tulla valtamerten takaakin. Onnea odotukseen, sinulla on maailman ihana aika edessä!

  4. Hei!Kylläpäs on taas ihana asu 🙂 Itsekkin tykkään pukea tyttöä oikeisiin väreihin eikä mihinkään nukkavieruun 🙂 Täältä sinun blogista olenkin saanut hyviä nettikauppavinkkejä, joista kivoja lastenvaatteita löytyy!Marika

Leave a Reply