Hullut päivät -gallup

7 thoughts on “Hullut päivät -gallup

  1. Tuota puppya aina mietin että miten sen saa pysymään puhtaana? Tai siis siistinä. Kun se on kuitenkin aika karheaa materiaalia mielestäni, tuleeko siitä ajanmyötä nuhjaantunut?Tuo Origo-kirkasvalolamppu on hieno, siis kirkasvalolampuksi. Mutta onhan se hemmetin kallis edelleen.

  2. Selasin kans kuvaston läpi ja aloin harkita tosissani tuota Origoa. Haaveilin siitä jo viime talvena. Keittiössä se voisi toimia parhaiten, aamuisin heti naps päälle.. Onkohan tuo se isompi malli? Meille riittäisi miniversiokin.

  3. Yki Nummi on ykkönen! Mulla on lentävä lautanen ruokapöydän päällä ja Triennale keittiössä ja makkarissa. Arvo säilyy. Ajatonta muotoilua. Mutta oma maku on valinnassa kuitenkin tärkeintä; sitä mistä tykkää itse.t.Ulla

  4. Uskaltaiskohan Puppy jopa viedä suihkuun, luulen niin. Tarpeen tullen fairyllä ja harjalla läpi, niin eiköhän pysy valkoisena.Tiinakaisa, mun mielestä tuo on nyt se keskikoko, kun suurin on sen 120 cm ja käsittääkseni maksaa yli 500. En usko, että ihan niin hyvään alee Hullut päivätkään pystyy.Ullahan on ihan Yki fani. Musta on hienoa, kun joku tykkään jonkun tuotannosta ja ostaa sitä sitten laajemminkin. Yleisimmin vastaan tulee Aarnio faneja, mutta mahtavaa kun on Yki-diggareita! Ja totta puhut, tärkeintä on ostaa sitä mistä itse tykkää!

  5. toinenkin yki-keräilijä ilmottautuu. mulla myös liitelee lokki ruokapöydän päällä ja kirjoituspöytää valaisee modern art. lokki on vanhempien kodista tuotu ja modern art ostettiin ihan uutena pari vuotta sitten. itse ajattelin hullutella 0,4 l ego-kupeilla, karelia-aterimilla ja lampaantaljamatolla. johansson-papen valaisimetkin vähän kuumottaisi..

  6. täälläkin Yki-fani. Olohuoneessa lokki ja modern art, molemmat uustuotantoa. Lokki oli keväällä Hullujen Päivien myynnissä ja sain sen synttärilahjaksi. Nyt haaveilen Kuplat-valaisimesta…

  7. Vielä yksi Yki-fani (1970-luvun lapsi) ilmottautuu! Olen tehnyt kaikki Yki-lamppuostokseni kirpputoreilta tai vanhojen tavaroiden liikkeistä. Yhtäkään lamppua en ole ostanut uutena kaupasta. Hintahaitari on ollut 2,70€-30€ (1990-luvulta tähän päivään). Täydellisen ja siistin pienen Lokki-valaisimen sain aikoinaan 120mk:lla VR:n kirpputorilta. Hypin riemusta! Yki-valaisimia on käyttämättömänä odottamassa kaapeissa ja varastossa suurempaa asuntoa ja esilletuloa… T. Onnellinen löydöistään

Leave a Reply