Terveisiä Ikeasta


Tänään piipahdettiin Espoon Ikeassa etsimässä tietyn kokoisia Ribba-kehyksiä, niitä kun ei viime visiitillä Vantaalta löytynyt. Ja siellähän oli myös sitä lintutarjotinta, josta täällä on ollut puhetta jo aiemmin. Hinta oli naurettavan vähän, 4,95 e, joten en enempiä empinyt ja tarjotin kainaloon! Kissojen tarjotin on edelleen etsinnän alla, mutta nyt on hetkeksi oma tarjotintarve tyydytetty.

Vlla oli tänään 3 kk synttäripäivä, joten ostin tarjottimelle vielä sitruunaisen juustokakun, Nam! Niin ja snöreneitä, kun ne oli niin törkeen makeessa paketissa. Ei ole enää se ruma norsu. Yritin kirjoittaa nauhalla jotain hauskaa, mutta siitä ei tullut mitään.

4 thoughts on “Terveisiä Ikeasta

  1. Ihana tarjotin ja ihanan halpa! Munkin pitäis päästä Ikeaan hommaamaan säilytysasioita, mut en oo vieläkään kerinnyt…Onnea pikku Varpulle!

  2. "Yritin kirjoittaa nauhalla jotain hauskaa, mutta siitä ei tullut mitään. "Tämä kohta vetosi minuun suuresti. Sekä kurkistuksena bloggaajan kulissien taakse, että tunnistin tästä myös voimakkaasti itseni. Olisin varmasti yrittänyt jotain samankaltaista. Enkä usko, että siitäkään olisi tullut yhtään mitään. 😀

Leave a Reply