Kissojen peti

Kissat nukkuvat meillä yön eteisessä, koska läheisyyden kipeinä kömpisivät aina viereen, missä V nykyään nukkuu. Tähän saakka meillä oli kissoille suuri lattiatyyny, mutta se vei liikaa lattiatilaa. Päätin ottaa villasukkakorin uuteen tehtävään. Kaapista löytyi vanhaa kangasta, jossa on aivan sama kuviointi kuin itse korissa. Hauska yhteensattuma tuo graafisuus. Kangas on muistaakseni Kinnarpsin Mekano. No sitä ei sitten riittänyt ihan molemmin puolin vaan jouduin tyynyn alapuolen ompelemaan kangaspaloista, mutta hyvin kelpaa ja tulipahan käytettyä tehokkaasti jokainen pala. Meillä ei ollut tarpeeksi vanua, joten sulloin sisälle tavallisen nukkumishöyhentyynyn. Se muokkaantui sinne tosi hyvin.

Kuten kuvista näette, V oli ompeluhommissa hengessä mukana. Sovitusvaiheessa söpöläiset vertailivat petien mukavuutta oikein yhteispelillä.

4 thoughts on “Kissojen peti

  1. Hei kivaa kun kävit meidän blogissa vierailulla, tule toistekin! Ja kun kysyit siitä juhlaruuasta, niin eikös kuivahiiva sekoiteta aina pieneen määrään jauhoja ja sit lisätä vesi, ja sitten loput jauhot? Tai niin mä sen aina teen. Mutta ehkäpä Jytiskin sulle vastaa, kun se resepti tais olla hänen.

  2. Voi saisinkohan meidänkin kissan innostumaan korista jossa on tyyny? Lattiatyyny ei kelpaa, mutta aina jos jätän jonkun korin lojumaan pöydille, neiti on käpertynyt sellaiseen. Hieno!

  3. No voi, kun on suloinen kisuli! Meillä on ihan hirveä kissakuume täällä, mutta koetetaan nyt ainakin jouluun asti tässä toppuutella itteämme. Kissan ottaminen ulkomailla asuessa on oma haasteensa, kun olemme aina kaikki kesät Suomessa. Jolloin ollaan kysymyksen edessä, minne kissa koko kesäksi?

  4. Aivan upea tuo ensimmäinen kuva. Piti oikein pysähtyä katsomaan ja ihailemaan vaikka useimmiten porhallankin kovaa vauhtia jonnekin. Minäkin olen noita lattiatyynyjä suunnitellut, olisin ostanutkin yhdet aivan täydelliset mutta ulkomailla kaukana poissa sijaitseva firma ei vastannut ystävällisiin tiedusteluihin mahdollisesta minun laskuuni vähän kauemmas lähettämisestä. Haaveissa siintäisivät oranssit tai oranssivalkoiset kahdeksan- tai kuusikulmaiset tyynyset noille karvakasoille. 🙂

Leave a Reply