“Lehtiteline”

Sain aamulla järkättyä taas lehdet. Mikään varsinainen lehtitelihän ei meillä riitä, joten olemme pyhittääneet keittiön ikkkunalaudan luettaville. Toisinaan nekin tornit on hyvä käydä läpi. Laitoin lehdet taasen aika järjestykseen ja poistin muutamia vanhoja vuosikertoja. Pohdin tuossa paperinkeräykseen kantaessa, että ostaako/ottaakohan mikään divari tai antikvariaatti nykyään enää lehtiä vastaan, onko kellään kokemusta? Ja oisiko jollakin jopa kotoa hakupalvelu, meiltä irtoasi tällöin kyllä mahtimäärä hyviä lehtiä ja kirjoja, painavatkin niin paljon. Hullulta tuntuu heittää roskiin.

Vn Pupu-pankki pääsi kirjatueksi. Sinne on nyt kertynyt täältä kirpputorilta ja Huuto.netistä sen verran säästöön, että naputtelimme juuri Hang it all -tilauksen Ambientilta. Toimitusaika on 4 viikkoa, joten ehdimme saada puuttuvat hilut vielä kasaan. Kiitos kaikille ostajille vielä, ihanaa kun saa vanhan kiertämään ja haaveen toteutumaan!

4 thoughts on ““Lehtiteline”

  1. Tarjosin joskus divariin sisustuslehtiä, mutta ei ne oikein kelvannut. Jotain ammattilehtiä vaikka arkkitehtuurista ne olis kai ottanut. Mustakin on hölmöä heittää pois kun ne on ihan toimivaa kamaa ilmestyskuukauden jälkeenkin.

  2. Oiva tapa lahjoittaa lehtiä eteenpäin on ottaa ne kirppispöytään kanssa lapun: "0,05/kpl". Toimii: Halpa hinta yleensä houkuttelee ostamaan koko nipun kerralla (kokeiltu on!) terkuin A&a

Leave a Reply