V on onnen tyttöV on kyllä onnellinen, kun hällä on niin ihania läheisiä. Eilen V sai kummitädiltään niiiin suloisen vanhan Kettu Repolaisen ja vanhoja lasten pyykkipoikia. Molemmat oli löytynyt aikanaan kirpparilta. Äiti paikkaili hitusen Ketun paitaa ja housun saumoja ja tänään on Repolaisen kylpyilta. Sitten se pääseekin jo leikkeihin mukaan. Niin ja ommeltiinhan me Ketulle nenäkin, sen kun oli edellinen käyttäjä nielaissut. Jos joku tietää mistä voi ostaa sellaisia nenänappeja, niinkuin kirsu, vinkatkaa.
Vlla on nyt myös ensimmäiset omat astiat. Tovi menee ennen kuin niitä pääsee tyyppäämään, mutta eiköhän me jo ensimmäinen Bona nautita näiltä. Söpöä. Kiitos Tanja!

3 thoughts on “V on onnen tyttö

  1. Eksyin juuri blogiisi – onneksi, sillä tämähän on aivan ihana! Uskoisin nenänappeja löytyvän varmasti ainakin Kampin Hobby Pointista. Sieltä löytää melkeinpä mitä vain.

Leave a Reply