Uusi unipukuTänään sain noudettua postista Amazonin kirjapaketin, kun se ei mahtunut tulemaan luukusta. Höh. Sieltä tulla tupsahti ihastuttavia SUKIE-kirjasia, toinen täynnä silityskuvia ja toinen boksillinen tarraetikettejä (niiden käytöstä sitten tulevaisuudessa). Heti miten täytyi tehdä yksi silityskokeilu. Kaapista löytyi kirpparilta ostettu valkoinen body, joka oli jo hitusen virttyny. Valikoin tuollaisen aika ison kuvan ja kiinnitin sen ekana nuppineuloilla etuosaan, tuo silityskuva kun ei ole sellainen kumimainen/tahmea, niin ei sitten luista pois silityksen aikana. 5 min kolmella pallolla ja avot, uusi unibody on valmis. Nuo silityskuvat toimivat siis niin, että arkeissa on värikuvat, joista kuumuus irrottaa värin vaatteeseen. Siihen ei siis jää sellaista perinteistä kumimaista silityskuvaa vaan enemmänkin itse tussilla maalatun näköistä jälkeä. Mitä huokoisempi kangas, sitä pehmeämpi kuva veikkaisin tämän kokeilun jälkeen. Hitusen skarpinmpaa olisin itse toivunut, mutta pitää koittaa napakampaan puuvillakassiin tai tyynyliinaan ja kassotaan sitten. Nyt unille uudessa yöpuvussa ja huomenna Habitareen. Hyvää yötä!

One thought on “Uusi unipuku

Leave a Reply