Teemu Järven uudet julisteet, ihanat rimat ja arvonta!

Kuvasimme viime viikolla jälleen Teemu Järven uusia julisteita. Julistemallisto kasvoi taidegrafiikasta tutuilla aiheilla. Isossa julistekoossa on nyt saatavilla ilves, susi ja huuhkaja. Pienessä julistekoossa on uutuutena loikkaava kettu ja poro. Teemu on nyt myös kehittänyt yhdessä puusepän kanssa oman, tammisen julisteriman. Julisterima on profiililtaan pyöreä ja kiinnitys tapahtuu helposti puukiilalla. Rimoja on saatavilla neljälle eri julistekoolle ja niiden materiaalina on suomalainen tammi. Ripustuslenkkinä toimii luonnonvärinen nahkanaru. Rimat ovat valmistettu käsityönä Suomessa.

Tuttuun tapaan haluamme Teemun kanssa arpoa teille lukijani jälleen ihanuuksia. Kerro uutuuslempparisi kommenttikenttään ja viikon päästä voit voittaa 3 kpl 50 e:n arvoisia lahjakortteja. Arvonta suoritetaan 13.6. illalla.

Teemu Järvi posters and frames // styling Pinja Forsman, photos Susanna Vento

Wooden Poster Frames. Our very own poster frames are now available! The frames are made of Finnish oak and come with a leather string. The frames are easy to assemble with wooden wedge strips. The poster frames are handmade in Finland.

New Posters. Our poster collection is growing! The most popular prints from our fine art print collection can now be purchased as posters. Lynx, Wolf and Eagle Owl themes are now available as big posters. Leaping Fox and Reindeer themes are available as small posters.
Gift Cards. You can now buy gift cards from our webshop. Each gift card is valid for six months from the purchase date, and can be delivered as a printed card or PDF. Every gift card comes with an individual purchase code that can be used in our web shop.

 

 

71 thoughts on “Teemu Järven uudet julisteet, ihanat rimat ja arvonta!

 1. Kettu juliste on suosikkini siitä syystä, että 2 vuotias tyttöni on alkanut nyt kiinnostumaan eläimistä ja erityisesti ketuista.😊

 2. Näistä uutuuksista kotiuttaisin heti kyllä sympaattisen poron.
  Ihana poro-printti muistuttaisi tätä Lapin tyttöä synnyinjuuristaan. =)

 3. Loikkaava kettu on näistä suosikkini, vaikka huuhkajakin vetoaa kaikessa yrmeydessään. Jokaisen julisteista kuitenkin kelpuuttaisin seinälleni.

 4. No kyllä tuo rima on tällä hetkellä mieluisin uutuus! Josko ei itse printeissäkään valittamista 😛

 5. Ehdottomasti tuo loikkaava kettu! ❤️ Sitä itse asiassa olen toivonut suoraan taiteilijalta tässä puolen vuoden sisään, joten olen todella onnellinen, että taiteilija toteutti toiveeni kuten vähän lupailikin! 😍

 6. Kettu on ihanin kun siinä on semmoista kepeyttä ja tykkään tuosta asennosta jossa kettu on kuvattu. Se on sopivan leikkisä makuuni.

 7. Loikkaava kettu on ihanan leikkisä ja siis suosikkini. Huuhkajakin on kyllä kiehtovan näköinen, mahtava katse.

 8. Ehdottomasti loikkaava kettu, koska rakastan kettuja! Kotona minulla on jo Teemun aikaisempi The Forest Greetings-sarjaan kuuluva kettu-juliste. Olisi ihana saada kaveri sille.

 9. Teemun hauki-piirustus löytyy jo, mutta kuten huuhkajakin sen tietää: nälkä kasvaa syödessä.

Leave a Reply