Teemu Järven uudet julisteet, ihanat rimat ja arvonta!

Kuvasimme viime viikolla jälleen Teemu Järven uusia julisteita. Julistemallisto kasvoi taidegrafiikasta tutuilla aiheilla. Isossa julistekoossa on nyt saatavilla ilves, susi ja huuhkaja. Pienessä julistekoossa on uutuutena loikkaava kettu ja poro. Teemu on nyt myös kehittänyt yhdessä puusepän kanssa oman, tammisen julisteriman. Julisterima on profiililtaan pyöreä ja kiinnitys tapahtuu helposti puukiilalla. Rimoja on saatavilla neljälle eri julistekoolle ja niiden materiaalina on suomalainen tammi. Ripustuslenkkinä toimii luonnonvärinen nahkanaru. Rimat ovat valmistettu käsityönä Suomessa.

Tuttuun tapaan haluamme Teemun kanssa arpoa teille lukijani jälleen ihanuuksia. Kerro uutuuslempparisi kommenttikenttään ja viikon päästä voit voittaa 3 kpl 50 e:n arvoisia lahjakortteja. Arvonta suoritetaan 13.6. illalla.

Teemu Järvi posters and frames // styling Pinja Forsman, photos Susanna Vento

Wooden Poster Frames. Our very own poster frames are now available! The frames are made of Finnish oak and come with a leather string. The frames are easy to assemble with wooden wedge strips. The poster frames are handmade in Finland.

New Posters. Our poster collection is growing! The most popular prints from our fine art print collection can now be purchased as posters. Lynx, Wolf and Eagle Owl themes are now available as big posters. Leaping Fox and Reindeer themes are available as small posters.
Gift Cards. You can now buy gift cards from our webshop. Each gift card is valid for six months from the purchase date, and can be delivered as a printed card or PDF. Every gift card comes with an individual purchase code that can be used in our web shop.

 

 

71 thoughts on “Teemu Järven uudet julisteet, ihanat rimat ja arvonta!

  1. Nämä ovat kaikki ihania! Eniten tällä hetkellä kuitenkin viehättää huuhkaja kaikessa viisaudessaan. 😊

  2. Kaikki ovat ihania! Huuhkaja on suosikkini. Pidän Teemu Järven tauluista. Minulla on kaksi Teemu Järven taulua, kortteja ja yksi iso juliste.

Leave a Reply