Yoga book -tabletti taipuu moneksi

Pääsin onnekkaasti testailemaan Lenovon Yoga bookia, mikä on siis lyhyesti kuvailtuna tabletti, johon perustabletin lisäksi voi piirtää kynällä, mustekynällä tai vaikka sormella – perinteiselle paperille tai kiinteälle piirustusalustalle.

Laitteen mukana tulee oma kynä, johon voi vaihtaa perinteisen mustekynäpään ja käyttää paperin kanssa tai oma älypää, joka piirtää laitteen piirtustusalustalle. Molempi jälki tallentuu sähköiseksi muistikirjaksi, on sitten kyseessä vaikka nopeita suunnitelmaluonnoksia, kauppalistaa tai mitä tahansa muistiinpanoja.

Meillähän tietenkin lapset veivät Yoga bookin samantien ja alkoivat taiteilemaan sen kanssa, piirrustusohjelmat kun ovat siinä aivan ällistyttävän todenmukaisia. Voit maalata öljymaaleilla, vesiväreillä, tusseilla ja millä tahansa “virtuaalisella värikynällä”. Kun lasten taiteilut oli ohi, yhdestä napin painalluksesta ilmestyy piirrustusalustan tilalle näppäimistö. Amazing!

No mä en taiteile hirveesti, vähäinen oma-aika suunnataan mielummin sataprosenttiseen rentoutumiseen. Minä otin tabletista ihan perinteisen ilon irti – kattelin HBOta, surffasin netissä ja ostin siihen tuon Yin yoga -appin, kyllähän laitteen nimikin jo velvoitti. Nimi siis tulee siitä, kun tuota laitetta voi taivutella selkäsaranan ansiosta miten vaan ja pysyy nätisti pystyssä ilman että tarttee laitetta laittaa aina nojailee johonkin. Namastee vaan ja matolle.

Ai niin – tuolla laitteella on superakku. Täyteen ladattuna ja normaali käytöllä voit huoletta mennä vaikka metsään tuon kanssa. Akku kestää 12 tuntia.

 

Lenovo YOGA Book (Android) // Gigantti

 

*postaus toteutettu yhteistyössä Lenovon ja TREn kanssa.

Leave a Reply