Nähdäänhän lauantaina Artekissa?

Kerroin tovi sitten Artekin Viherhuoneesta ja nyt lauantaina minäkin olen siellä Green Home Bookin kanssa.

Tampereelta tuttu, yksi Suomen viehättävimmistä viherkasvikaupoista pitää Artekissa omaa shoppianasa.  Opuntian Elina istuttaa kasveja Riihitie-ruukkuihin ja Jussi taasen tekee viehättäviä kokedamoja.  Itse olen nyt lauantaina kanssanne juttelemassa vihersisustamisesta ja tämän hetken kiinnostavimmista viherkasveista. Eilen Green Home Bookimme niiasi Suomen kauneimmat kirjat 2016 -palkinnon, joten jos tämä täyttä viherasiaa sisältävä coffee table opus vielä uupuu, huomenna sen saa signeerattuna Artekista.

Huomiseen!
25.3. Susanna Vento ja Green Home book  (klo. 12-16) ja Opuntia myymälässä koko päivän
1.4. Opuntia myymälässä koko päivän

Leave a Reply