Onnea Adea ja Mr. Jones

Alexander Lervikin suunnittelema ja Adean valmistama Mr Jones -sohva on voittanut ruotsalaisen Elle Decoration -lehden muotoilupalkinnon 2017 huonekalujen sarjassa. Adea esitteli Mr Jones -sohvan viime vuonna Tukholman huonekalumessuilla. Sohva oli ensimmäinen tuote, jonka tunnettu ruotsalaissuunnittelija Alexander Lervik suunnitteli suomalaiselle kalustevalmistajalle Adealle. ”Kun minua pyydettiin suunnittelemaan sohva Adealle, ensimmäinen mieleen tullut ajatukseni oli perinteinen englantilainen Howard-sohva. Päätin päivittää klassikon tähän aikaan antamalla sille terävöitetyn, linjakkaan olemuksen. Nimesin kalusteen nuoruuteni idolin, syntikkapopartisti Howard Jonesin mukaan”, Alexander Lervik kertoo.
Pääsimme Riikan kanssa onnekkaasti stailaamaan ja kuvaamaan tämän voitokkaan sohvan. Kuvauspaikka lahjakastakin lahjakkaamman Joanna Laajiston käsialaa.

Styling // Susanna Vento
Photos // Riikka Kantinkoski

2 thoughts on “Onnea Adea ja Mr. Jones

Leave a Reply