Lastenhuoneen prinsessakaappi

Meidän naapurustoon tuohon Iso-Roballe aukesi tovi sitten uusi Fida. Isossa ja avarassa myymälässä on huomattavan kiva valikoima kalusteita ja astioita, joukossa oikein käyttistä designiakin. Toissa lauantaina piipahdettiin siellä tyttöporukalla. Olin katsellut jo aiemmin siellä yhtä komeaa kaappia ja ajatellut, että olisipa hyvä jollekin.

Sama kaappi jökötti edelleen myymälän nurkassa ja näytin sen tytöille. – Mikä prinsessakaappi, lapset kiljahtivat yhdestä suusta. Aluksi naureskelimme sen kotkan jaloille, koristeoville ja takaseinälle, josta varmasti aukeaa ovi muuhun maailmaan.

En tiedä mitä siinä sitten kävi, mutta nyt tuo kaappi on meillä. Pienen ikänsä kulmikkaiden ja modernien mööpelien lomassa taapertaneille halusin tarjota runsaan ja rönsyävän ilon. Sen ikioman aarrekaapin, joka on kuin prinsessasatujen saleista konsanaan.

Vitriinikaappi // Fida Roba (ja kotiinkuljetus VAIN 25 e)

8 thoughts on “Lastenhuoneen prinsessakaappi

  1. On muuten ihan kamu. Kun prinsessat siihen kyllästyy, niin muista että mulla varaus siihen. Toivottavasti oon ekana jonossa. Saa tulla käymään ilman kaappiakin.

    1. Ilman muuta muistetaan =) Ja sun viherkasvikirjakin odottaa täällä, kun nyt vielä saisi tämän perheen täältä liikenteeseen =))

  2. Onpa ihanaa, että ajattelet noin! Välillä tunnen myötätuntoa niitä lapsia kohtaan, joiden omat sisustustoiveet eivät mene läpi, jos ovat erilaisia kuin vanhempien. Tykkään, että lastenkin annetaan vaikuttaa omaan huoneeseen ja sovitellaan lasten ja aikuisten makuja yhteen. Eihän sisustaminen nyt liian totista voi olla. 😉

  3. Hei. Onpas kyllä ihana aarrekaappi! Muistatko mistä olet hankkinut maailmanpyörän ja nuo ihmiskehonuket? Kiitos ja mukavaa kesän odottelua! 😉

  4. Olen ihaillut tuota pöytää ja noita tuoleja. Jos ne ovat teillä jäämässä liian pieneksi jossain vaiheessa ja raaskit niistä luopua, niin olen ehdottoman kiinnostunut. 🙂

Leave a Reply