‘Mistä sitten kannattaa kysyä niitä mittatilaustöitä?’ Woody

woody4_s

woody21_s

woody20_s

woody18_s

woody16_s

woody10_s

woody15_s

Olen näiden lukuisten vuosien aikana saanut kymmenittäin kyselyjä, missä kannattaa teettää puusepänmittatilaustöitä – toiset kaipaavat ruokapöytää, toiset keittiötä, joku vanhaan oviaukkoon kirjahyllyä tai parvekkeelle säilytyspenkkilaatikkoa.
Nyt minulla on teille vahva suositus, Woody. Osa tapasikin Joonaksen Habitaressa, heillä kun löytyy lisäksi muutamia vakiomalleja: sohva- ja pikkupöytää sekä perinteistä penkkiä modernilla twistillä.

Kun tavallinen ei riitä, puusepänliike Woodyn mallisto tai mittatilausratkaisut ovat vastaus – puun ehdoilla, modernilla otteella ja artesaanipuusepän tarkkuudella. Woodylta hoituu niin mittatilaustyöt, korjaustyöt, asennustyöt ja pienemmätkin puutyöt.

Assarini Pinja on stailannut Woodyn uusimmat kuvat, minä toimin valokuvaajana. Nauttikaa siis niistäkin.

Ja mikä parasta – pian pääsette seuraamaan Woodyn toimintaa ihan askel askeleelta. Meidän tyttöjen huoneen kaapistoseinä puretaan ja tilalle nousee kolmikerroksinen kerrossänky – hand made by Woody. Stay tuned!

Styling // Pinja Forsman

Photography // Susanna Vento

 

One thought on “‘Mistä sitten kannattaa kysyä niitä mittatilaustöitä?’ Woody

  1. Upeita!! Itsekin ihailin noita supertyylikkäitä Käpylehmiä Habitaressa, hauska tietää että tekijät tekevät lisäksi muutakin.

    Mutta hei, oli mulla kysymyskin – viimeisessä kuvassa olevat läviköt kiinnittivät huomioni. Mitkä ne ovat ja mistä sellaisia saa?

Leave a Reply