Tulkaa huomenna juhlimaan Artekiin

näyttely1

IMG_6430

IMG_6435

IMG_6437

IMG_6439

IMG_6441

IMG_6485

 

näyttely4
Keväällä purskahdin iloitkuun viestin luettuani. Ei teille tai kenellekään muulle varmaan tarvitse selittää syytä.

Huomenna avautuu Artekille kuratoimani kesänäyttely, jonka haluan nyt jakaa kanssanne. Ja tulisitteko huomenna alkuillasta sinne hykertelemään tätä iloa ja hypistelemään kauniita tuotteita naapureilta?

Suuren suuri kiitos Suvi Jaukkurille, assistentille, joka kävi monenmoista kirjeenvaihtoa yritysten kanssa, joista moni ei meinannut uskoa pääsevänsä Artekiin. No nyt päästiin ja päästään kaikki – tervetuloa myyntinäyttelyn avajaisiin huomenna keskiviikkona 17:30-19:30 Keskuskadulle.

***

Naapurit-myyntinäyttely esittelee ja myy tuotteita naapureiltamme – naapurimaista, naapurikaduilta ja naapurikaupunginosista. Näyttelyyn on koottu muotokieleltään skandinaaviseen makumaailmaamme sopivia poimintoja Lapista Baltiaan.

Naapurit/Neighbours/Grannar-näyttelyn on kuratoinut Susanna Vento, joka on painottanut valinnoissaan käsityötaitoja, aitoja ja kestäviä luonnonmateriaaleja sekä laatua. Myyntinäyttelyn tuotteissa näkyy modernilla tvistillä alkuperämaan etninen tausta, kulttuuriperimä ja kuviomaailma.

Avajaisissa maistattaa hunajaa Kadri Mets, jonka Nordic Honey -yrityksen onnellisten ampiaisten hunajaa on saatavana näyttelystä. Musiikista vastaa Sanna ja Rolf Jacksen duo.

Tarjoilua.

Lämpimästi tervetuloa!

***

Artek Naapurit myyntinäyttely //  Susanna Vento, assitentti Suvi Jaukkuri

Näyttelyilme // Tsto 

Näyttelyteippaukset // Cmykistävä

#arteknaapurit #artekneighbours #artekhelsinki

One thought on “Tulkaa huomenna juhlimaan Artekiin

  1. Hei vau, pitääpä tulla matkalla, kun ollaan siinä ihan naapurissa/alakerrassa huomenna omissa sisustusmaailman avajaisissa!

Leave a Reply