Ikean uutuudet parille seuraavalle vuodelle – olkaa hyvä!

IMG_6038

Näyttökuva 2016-6-10 kello 13.56.11

IMG_5951

IMG_5962

IMG_5686 kopio

IMG_5747

IMG_5765

IMG_5767

IMG_5796

IMG_5821

IMG_5829

IMG_5895

IMG_5869

IMG_5905

IMG_5671

Olin tällä viikolla pari päivää Ikean pääpaikalla, Älmhultissa. Siellä järjestettiin vuotuinen Democratic Design Day, jossa pääsi tutustumaan seuraavien vuosien mallistoihin, uutuuksiin, suunnittelijayhteistöihin sekä vierailemaan Ikean studioilla, museossa ja protopajassa. Voin sanoa, että oli niin paljon nähtävää että tämän pureskeluun menee päivä jos toinenkin.
Lähipäivinä paljastan teille kuvia Ikean studioilta sekä kulisseista (missä yleensä ei saa kuvata), joten ainulaatuista materiaalia on tulossa. Nyt hehkutan makupaloja tulevista mallistoista ja suunnittelijayhteistöistä.

Ikea on solminut yhteistyökuviot HAYn ja Tom Dixonin kanssa, joissa meidän arkea ehkä eniten riemastuttaa nuo uudet Ikean kassit. Myös tuo siro HAYn pikkutuoli on ehdoton helmi. HAY for Ikea -tuotteet tulevat myyntiin elokuussa 2017.

Meidän suomalainen tähtemme, Iina Vuorivirta loisti myös tapahtumassa. Hän on yhdessä Piet Hein Eekin kanssa luonut Jassa-malliston (maaliskuu 2017), joka koostuu toinen toistaan kauniimmista rottinki- ja punostuotteista. Iinan suunnittelemat kierrätyslasimaljakot ja jalallinen lattiaruukku tulevat taasen Ikea PS -mallistoon helmikuussa 2017.

Huhtikuussa 2017 myymälöihin rantautuu seuraava Ikea Stockholm-kokoelma, jonka helmi on tuo punospintainen kaappi!

Ja sitten tulee Ikean polkupyöräkin ja tuollainen himmenninsysteemi, joka toimii suoraan polttimon kanssa. Nerokasta. Eli ei enää himmentimellä varustettuja valaisimia, vaan himmennettävä polttimo.

Lisää uutuuksia ja kurkituksia kulisseihin löytyy IG-tililtäni, jonne koitin saada imettyä kaiken mahdollisen. Ja elokuun Deko-lehdessä tulee olemaan suunnittelijahaastatteluja ja lisää uutuuksia.

 

Leave a Reply