Granit alennuskoodi ja IG-kilpailu

IMG_1422

IMG_1435

IMG_1445

IMG_1383

Nyt alkoi meillä jouluvalmistelut! Sain Granitilta heidän joulu-uutuuksistaan kootun paketin, jonka kärräsin sitten heti miten mökille. Saatan olla vähän etuajassa, mutta meidän kuistilla on nyt jo sitten joulu!

Granit haluaa ilahduttaa minun lisäksi teitä näin joulun alla. Ensinnäkin saatte kauttani alennuskoodin, joka käy verkkokauppaan ja Helsingin myymälöihin. varpunenadvent15 koodilla saatte 20% alennuksen ostoksista, jotka on tehty 6.12. mennessä. Helsingin myymälöihin jalkautuvat saavat saman alennuksen kassalla, kun sanovat ”Terveiset Varpuselta”. (Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä se koske Sjöstrandin kahvikonetta.)

Ja vielä toinen nasta juttu – voita 50 e:n lahjakortti Granitille. Ota kuva parhaasta jouluvinkistästäsi – on se sitten ruokaa, askartelua, koristelua, mitä tahansa jouluisaa ideaa.

1) Ota kuva ideasta ja kuvaile sitä muutamalla sanalla
2) Postaa Instagramiin hästäkillä #granitxmas (varmista, että sinulla on avoin profiili) ja täggää jokin kavereistasi haasteena mukaan kisaan.

Kisa on 6/12 saakka, voittajan valitsemme 7/12. Onnea matkaan!

 

Paperiset joulutähdet // x-mas stars 60 cm // Granit
Korttipohjat ja kirjekuoret // cards & envelopes // Granit
Adventtikynttilänjalka // advent candle holder // Granit
Värikynät – TÄYTTÄ VÄRIÄ!! // color pencils // Granit
Dymo // Granit
Joulupallot 6 kpl // x-mas balls 6 pc // Granit

 

*Varpunen + Granit blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Otavamedian kanssa.

2 thoughts on “Granit alennuskoodi ja IG-kilpailu

  1. This post made us long for Christmas. I somehow cant get in the mood living on a sunny island. After seeing these images, I think I will be ready to do some light decoration in a week or so.

    Happy creative week!

  2. Mukavan näköisen paketin sait, ja peukkua kaikille muillekin – mutta erityisesti sille, että Granitilla on nettikauppa. JOKA TOIMITTAA SUOMEEN. Miten tää on voinut mennä multa ohi?!?

    t. Nykyinen pohjoisen tyttö.

Leave a Reply