Onnea Nea ja Susanna Vento for Osmo color

Osmo_0029_s

Osmo_0205_s

Osmo_0125_s

 

 

Minulla hajosi tietokone. Oh my. Pahoittelut, että Mainio-kisan voittajakin on saanut jännittää siellä tulisilla hiilillä. Ei hätää, nyt on taas läppäri vedossa ja juuri sohin sormella tuota kommenttilistaa. Voittaja on Nea (29.10.2015 14:31), jonka lemppari oli Okapi trikoomekko. Pistä Nea minulle meiliä, niin saadaan sinulle palkinto matkaan!

Tein myös hetki sitten kuvia Osmo colorille Juho Huttusen kanssa. Puu on minulle se ainoa ja oikea lattiamateriaali, joten aivan innoissani perehdyin Osmon maailmaan. Heidän öljypetsit sopivat isoillekin pinnoille ja niillä tuli taivaallisen samettinen jälki puunsyitä peittämättä. Ja sopii se yhtä lailla pöytätasoille. Se säilytti puun himmeän ja luonnonläheisen tunnun, ja vaikka vettä lorahtaa päälle, se jää vain isona helmenä pintaan. Näin on! Mutta juu, tässä antia – Osmon ja minun sivuilla lisää. Kiitos Osmo ja kiitos Juho!

Osmo color

Leave a Reply