Tänään ilmestyy elokuun Deko

kuva3_s

kuva 1_s

Hyvää huomenta. Täällä ollaan jo aamusta tuutattu teille paljon matskua uusista matoista. Molemmat valmistajat kudotuttavat kelimejä, kaikki aitoa villaa ja eettiisesti kudottuja, enemmän tai vähemmän moderneja malleja. Hintaskaala on laaja, mutta ei suinkaan niin, että edullisemmat jäisivät jotenkin tyyriimpien varjoon.

Tästä sujuvalla aasinsillalla uuteen Dekoon. Tänään ilmestyy elokuun numero, johon etsin useamman aukeamallisen sisustusideoita ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle. Ja pääosin todella edullisilla löydöillä. Mukana ovat mm. Ellos, Clas Ohlson, rautakaupat jne. Kipaseppa kiskalle, jos postimies ei omaa jo kotiin kanna.

Stailaus // Susanna Vento

Kuvat // Pekka Holmström

Deko 8, ilmestyy 12.8.

2 thoughts on “Tänään ilmestyy elokuun Deko

  1. Hi,
    I am an English speaking reader. Are the 3 white drawers in this photo from Ikea?
    Love your blog, you are very talented.

    -Kathy

Leave a Reply