Bloggers tour Spain // Nanimarquina

galeria_rabari_11

_MG_9555_s

_MG_9560_s

_MG_9581_s

IMG_9719

IMG_9728

Lisää matoista. Jos nyt muillakin heräsi pieni matonvaihtofiilis, niin kirjoitan nyt pari postausta Espanjan toureelta. Näistä voisi hyvinkin löytyä vaihtoehtoja.

Nanimarquina tuli monelle tutuksi Bouroullecin Losanges-matosta muutama vuosi takaperin. Jäin seuraamaan merkkiä siitä ja tyyli kyllä on pitänyt. Graafista mustavalkomaailmaa rakastavalle nyt heillä on Mélangne-kokoelma, josta varmasti löytyy mieluinen siihen tyyliin. Minun lempparikokoelma taasen on ehdottomasti Rabari. Hinta on kyllä taivaallinen, mutta hiljenin sen jälkeen, kun näin sen käsinvalmistuksen.

Meillä oli Nanimarquinalla pieni workshoppi – sai stailata oman pienen IG-kuvan mattojen äärellä, rekvisiittakin oli ihan lähellä. Barcelonaan matkaavat sisustajat – Vinçon on pistänyt pillit pussiin, mutta Nanimarquinan liikkeen yhteydessä on varteenotettava vaihtoehto Doméstico.

Bloggers Tour 2015 Spain
#SunnyDays #SunnyDesignDays

Leave a Reply