Bloggers tour London // Tiipoi

Tapasin tuolla Bloggers Tourilla minulle aivan uuden merkkituttavuuden, Tiipoin. Heillä oli tilat sellaisessa Turun Logomon tyylisessä konseptissa – suuri tehdasrakennus, jossa paljon tuoreita pienyrittäjiä. Oikein nasta paikka, siis tuo Lontoon vastaavakin. Ennen reissua he pyysivät meiltä jokaiselta tourilaiselta kuvan jostain ”Super Normalista” – siis arjen tavallisesta käyttöesineestä – jostakin mikä on meille hyvinkin normaali päivittäinen tavara, ja jota samalla ihailemme emmekä voi kuvitella elävämme ilman sitä. Tietty visuaalisina ihmisinä se on varmasti myös huolella muotoiltu ja silmää miellyttävä. Lähetimme kuvat ennakkoon ja paikan päällä meitä odotti niistä koottu näyttely. Olipa nasta juttu, siis ensinnäkin miettiä sitä oman arjen aarreta, mutta varsinkin nähdä toisten. Oletko sinä koskaan miettinyt, mikä on sinun arkesi Super Normal?
Galleriassa oli myös Tiipoin esineistöstä koottu näyttely. Kauniita kuparisia ja pronssisia käyttöesineitä, lasipurkkeja ja kynttilänjalkoja, tyylikästä ruoka-arkeen ja kattauksiin, ehkä jopa hitusen intialaisella oottella. Mutta just niin hitusen, että uppoaa muhun.

Ayasa-astiat ja esineet // Tiipoi

Bloggers Tour 2015 London
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

One thought on “Bloggers tour London // Tiipoi

Leave a Reply