Bloggers tour London // Liberty

Ja kun tuota vihreätä jo pistettiin likoon West elmiltä, niin otetaan heti perään oikein kunnon harppaus kesään. Vierailimme eilen Libertyllä ja tutustuimme heidän uusimpaan kokoelmaan ikonisen Emma Mawstonin johdolla. The Secret Garden oli tyypillisesti täynnä toinen toistaan ihanampaa kukkakuosia, mutta se mikä tässä koko hommassa minut yllätti, oli tuo rehellisen perinteisen piirtämisen määrä. Voitko uskoa, että nuo kankaat ovat edelleen käsin piirrettyjä ja väritettyjä, photaria ei prosessissa juurikaan käytetä. Miten hienoa käsityöläisyyttä – ja samalla jotenkin just niin englantilaista. Ja Libertyllä on myös muuten tapetteja. Muutama iski niin, että olisi jälleen hyvä syy rakentaa lisähuone mökille.

Liberty

Bloggers Tour 2015 London
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

*Vierailun mahdollisti at{mine}, tervetuloa liittymään joukkoon!

One thought on “Bloggers tour London // Liberty

Leave a Reply