Lokal muuttaa ja Mikä mikä -pakettiin

Reilu kuukausi hurahti ja Lokalin Mikä mikä -näyttely surraa nyt viimeistä viikkoa. Vielä ennätätte katsastamaan lapsenmielisiä, mielikuvituksellisia ja leikkisyydestä inspiroituneita, suomalaisten taiteilijoiden ja muotoilijoiden teoksia ja esineitä.
Näyttely loppuu, mutta muita uusia tuulia on tiedossa. Lokal muuttaa laajempiin tiloihin ja avaa ovensa pian samalla kadulla, mutta numerossa 9. Eli siinä Annankadun postia vastapäätä, lähempänä Robaa.
Muuttokuormaa keventääksemme ja Mikä mikä -päättäjäisiä viettääksemme tarjoamme teille lukijat alen. Tulevana perjantaina ja lauantaina kaikki Varpusen lukijat saavat näyttelyn teoksista ja tuotteista -10%. Nyt on aimo mahdollisuus tehdä se kodin ensimmäinen taidehankinta tai mukavasti piristää pienemmillä ostoksilla – vaikka geometriset keksimuotit, Iina Vuorivirran Vino-peili, Hanna Konolan leikkipalikat, Etana Editionin kirjat jne. Käy shoppaamassa ja hihkase kassalla Varpunen.

Leave a Reply