Kevät

No niin – joulu juhlittu, nyt alkaa kevään odotus. Tiedätte varmasti nämä Hawsin oldenglishpuutarhavälineet? Jos ei, niin kannattaa tutustua. Tuo klassikkokastelukannuhan on suunniteltu jo vuonna 1886 ja kuuluisa sen hyvästä balanssista – helppo kantaa ja kaataa. No ehkä vaikutus enemmän puutarhapuolella isommilla litramäärillä..
Minä ostin tuollaisen pienen sisälle ja suihkupullon kanssa. Ja istutuslapion, se nyt tuli vähän seuraavaan työjuttuun liittyen. Vierailkaapa tässä nettikaupassa, jos haluaatte hieman hinnoissa säästää. Hurjat lopetusalet, surku vaan etteivät kansalaiset ymmärtäneet näiden klassikkojen päälle.

4 thoughts on “Kevät

  1. Kiitos vinkistä! Kauniit kupariset ja messinkiset versiot olivat jo loppuneet, mutta paljon mukavaa puutarhatavaraa sain itselleni. Kannu ja kostuttaja sisälle, mutta uloskin tuli hankittua muutama juttu.

Leave a Reply