Valkoinen

Sunnuntaiaamu – pienin mummin kainalossa ja minulla katkeamattomat yöunet. Näin jopa unia pitkästä aikaa. Nyt vannon ja lupaan, että viikon päästä alkaa unikoulu. Kaivoin nämä Ilonan ohjeet, tämä homma nyt on jäänyt sadasta syystä. Mutta nyt tämä olkoon uuden vuoden lupaus.
Ihanaa sunnuntaina, päivän väri on valkoinen.

6 thoughts on “Valkoinen

    1. Moimoi, hitsikka en muista yhtään tuota kokoa, mutta hyvähän se on kuin mikä. Niin mökillä kuin kotona. Parasta ehkä se, että vapauttaa keittiön alakaapin muulle lajiteltavalle roskalle, kun ei tarte siellä pitää isoa sekajäteastiaa. Meillä kuitenkin sitä syntyy, en niin hirmu hyvä kierrättäjä aina arjessa ole..

  1. Valkoinen on äärettömän kaunis ja elämäni valo. Voimia sinulle unikouluun ja elämään lasten kanssa. Ihanaa että sait vihdoin nukuttua.t. 4 lapsen äiti

Leave a Reply