Aamun luottokamat

Eikös naiset aina esittele käsilaukuistaan ne luottokamat. Tai vaatekaappinsa luottoasut. Minä esittelen sitten aamuni luottokamat. Uusimpana niistä tuo taivaallisen hyvältä kädessä tuntuva pressopannu. Mette Duedahlin Muutolle suunnittelema Push-pannu on niin tervetullut vaihtoehto Steltonille ja Bodumille. Kummassakaan jälkimmäisessä ei suinkaan mitään vikaa, löytyy itseltänikin, mutta aina lasisena, teräksisenä tai muovisena ajateltu pannu on nyt Muuton versiossa keraaminen. Ja kaunis mattasellainen. Kaikki osat ovat konepestäviä ja puunupille on vaihtiksena paketissa vielä keraaminen pallura.

Push-pressopannu // Muuto // Finnish design shop.
Hiekanvärinen Flip-peili // Normann Copenhagen // Finnish design shop
Nathalie Lahdenmäen kuppi for Lokal // Lokal

2 thoughts on “Aamun luottokamat

Leave a Reply