Pöytä Koreaksi

Hyvää sunnuntaita. Nyt täällä vähän lepäillään ja ehditään jopa kaivella kameran kätköjä kuluneelta viikolta. Viime viikolla olin stailaamassa jälleen Samsungille. He järjestivät ruokabloggareille ja -toimittajille korealaisen kokkauskurssin Akseli Herlevin johdolla. Minä hoitelin paikan koreaksi ja lisäksi pääsin maistelemaan kurssilaisten älyttömän hyviä herkkuja. IG:n puolella ainakin #pöytäkoreaksi pääsee näkemään tunnelmaa, oikein hyvä.
Tuohon stailaukseen liittyen pari vinkkiä. Ikeasta löytyi ihan hullun edullisia ja hyvännäköisiä vaaseja, muotokieli snadisti vanhasta maitopullosta ja tonkasta. Toinen vinkki on tuo Tokyokan. Kävin pitkästä aikaa Annankadun myymälässä ja siellä oli todella hyvä astiavalikoima, käykääpä katsomassa. Tässä punasavi, raku, käsintehty keramiikkatrendissä oikea aarreaitta.

Ensidig-majakot // vases // Ikea
Astiat // bowls and cups // Tokyokan

One thought on “Pöytä Koreaksi

Leave a Reply