Varpunen + Tikkurila II

Nyt on saatu vierashuone valmiiksi! Meillähän on siis mökillä se vanha navetta, jossa sijaitsee kesähuone, sauna, timpurikoppero, iso varasto ja puuliiteri. Tai siis nyt tuo puuliiteri on uusi vierashuone. Kesälomalla teimme suurimmat muutostyöt, nyt syksyn aikana maalaus- ja sisustushommat. Aiemmin jos kerroin, että huone on sisustettu kaikella vanhalla mitä mökin varastoista on löytynyt, niitä kunnostaen ja kunnioittaen. Nyt on vanha patakaappi saanut uudet pinnat, samoin vanha astiankuivauskaappi. Yksi huoneen seinistä on hirsinen, koska se on vanhan, metsästä siirretyn hirsisaunan runkoseinä. Kauniisti patinoitunut jykevä seinä sai vain hyllykön, tuohon ruuvattuna se kestää suuremmatkin myrskyt.
Vierashuoneen seinissä on tapetti, eteisessä vaneri ja lattioita pinnottaa tukeva, harmaaksi maalattu lankkulattia. Pintamateriaaleista huoneen huippu on tuo minun ja papan tekemä kalanruotoseinä. Siitä vain tuli aivan hullun hieno!

Tässäpä linkki koko toteutukseen, kyllä nyt kuulkaas odotetaan joululomaa ja tuolla makoilua. Ah!

Maalit ja työohjeet // paints // Tikkurila*
Lastutuolit // Armas design
Lottas Trädin Sugarblum tree -tapetti // Photowall

*Varpunen + Tikkurila blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

10 thoughts on “Varpunen + Tikkurila II

  1. Moi! Saanko lainata postaukseeni Muurame-sänkyjen kuvia? Teen lastensänkypostausta ja vertailen eri sänkyjen käyttömahdollisuuksia. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!Yst.terv-P-

  2. Hi, I'm from USA. I just wanted to know if your book is published in English. Your book is so beautiful- I want to be able to read it! Also, where can someone from the States buy it? I don't see it on Amazon.com and Barnes & Nobles. Thanks!

Leave a Reply