Bloggerstour Amsterdam II

Jatkoa Amsterdamin reissusta ja todiste, että Moooin showroom oli todellakin tyrmäävä. Tuotteet itsessään ovat minun makuun aika dramaattisia ja showpiecejä, joiden kanssa sisustaminen on oltava hienovaraista. Ymmärrätte. Joiltakin merkeiltä voit yhdistää vaikka koko katalogin samaan tilaan eikä hengästytä. No mutta vierailu showroomissa teki hyvää minun ja Moooin suhteelle – oikeanlaiset yhdistelmät, uutta ja vanhaa, klassista ja hullunkurista näytti itse asiassa hyvältä yhdessä. Myönnetään. Ja yksi asia oli ylitse muiden: tila itsessään oli hieno, mutta miten nerokkaat ovat nuo jättisuuret kuvasuurennokset – aivan kuin kalusteet olisivat vanhassa linnassa tai kappelissa. 10 pistettä. Nauttikaa. Huom. Kolme viimeisintä kuvaa Marcel Wandersin studiolta.

Moooi Showroom & Brand store // Westerstraat 187, 1015 MA Amsterdam

PS. Saimme muuten tuolla tehtäväksi kuvittaa Marcel Wandersin Egg-vaaseja. Arvoimme toistemme nimet ja jokainen pääsi tekemään jonkun Bloggertourin bloggarin näköisen vaasin. Guess who am I?

3 thoughts on “Bloggerstour Amsterdam II

Leave a Reply