Bloggerstour Amsterdam I

Kesälomalla kerroinkin jo pikaisesti, että olen onnekkaasti päässyt mukaan Design Bloggers Unitediin, tutummin siis Bloggerstouriin. Porukassa on 9 bloggaajaa, yksi kustakin maasta ja reissaamme yhdessä nastoihin paikkoihin ja jaamme kokemuksiamme ja näkemyksiämme uusista ja mielenkiintoisista asioista blogeissamme.
Olin toissa viikolla 4 päivää Amsterdamissa ja vaikka reissu kaupunkiin taisi olla minulle neljäs tai viides, paljon uutta koettavaa löytyi. Vierailimme Moooin tyrmäävässä showroomissa, pääsimme visiitille Marcel Wandersin toimistoon, järjestimme juhlat Pistachessa ja ajelimme kaupunkia ristiin rastiin Uberilla. Tunnetteko te kyseisen apin? Vähän kuin taksi, lataat puhelimeen, tilaat siitä siihen kohtaan missä olet, voit seurata mikä auto tulossa, kuka kuskina ja näet kartalla missä auto on tulossa. Veloitus luottokortilta, jonka tiedot napsautat ohjelman ladattuasi. Luonnollisesti, kun sinulle jää tiedot kyydistä ja  kuskista, palvelukin on sen mukaista. Tekisi hyvää vaihtoehtoa myös meidän taksien rinnalle. Jos nyt sattumalta reissaat piankin Amsterdamiin, tutustu ja käytä tämä etu.
Bloggerstourin majoitus hoitui entiseen sanomalehtitaloon kunnostetussa Volkshotellissa, josta enemmän myöhemmin. Tätä kuvamateriaalia on reissusta niin hulluna, että ehkä parasta jakaa nämä postaukset teillekin muutamaan erään. Aloitetaan hauskimmasta ekana. Juhlat tietenkin.

Juhlapaikka // Pistache (Studio), Frederiksplein 8 hs., 1017 XM Amsterdam*
Kalustus // Fatboy (Huom. neulehuopa, se on Fatboyn ensikevään uutuus)*
Kattaus // ranskalaiset Pillivuyt-astiat, tiedustelut Thuesen Jensen *
Ruoat // Lady Grey catering*
Juomat // BOS, V2C, Bier & co*
Äänentoisto // Libratone*
Kotoisa tunnelma // Skandinavisk*

*Varpunen + Bloggers Tour blogiyhteistyö

One thought on “Bloggerstour Amsterdam I

Leave a Reply