Vierashuone ja dinosauruksen selkäevät

Huh hellettä. Täällä on paiskittu töitä sen nyt mitä kykenee, kun mittarissa 34 c. Uusin vierashuone on saanut eristeet ja lautalattian, käytiin välillä vähän reissussa, ja tänään taas napsuteltiin haltexit ja kattopaneelit. Tovi sitten tilatut tapetitkin oli jo naapuriSiwassa. Piti heti vähän testailla ja oikein nättiä näyttäisi olevan. Lottas Trädin tapettikuviot on tehty oikeista kasvivalokuvista. Piharatamo, kissankello ja karpalo voivat olla aivan hyvin samassa varressa, kun ne oikein nättiin järjestykseen asettelee! Voi ihanuutta.

Piipahdettiin muuten Nuutajärven lasitehtaalla tuossa päivänä jonain. Yhdessä pihapiirin rakennuksista oli hienot sahalaitaset ikkunakoristeet. Sillä inspiksellä sai leikkimökkikin tuommottiset dinosauruksen selkäkuviot kuistille.

Lottas Trädin Sugarblum tree -tapetti // Photowall*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

5 thoughts on “Vierashuone ja dinosauruksen selkäevät

  1. Oi ihanuutta!! Mieletön tuo tapetti, sopii vielä mökin vierashuonetunnelmiin ihan niin hyvin kun mihinkään voi kuvitella! Ihanaa odotella mitä muuta huoneeseen loihdit 😉

  2. Vau, mikä tapetti! Yhtä ihana kuin mökissännekin! Onko teillä mökki kylmillään talvella? Jos on, niin pysyykö tapetit silti hyvin? Itselläni mökin seinä odottaa tapettia ja pohdiskelen näitä.

Leave a Reply