Leikkuulauta

Näin marmorin aikaan kaikki muukin kivinen tai kivimassan näköinen näyttää superhyvältä. Niinkuin nämä Duratista valmistetut Cut and set -leikkuulaudat – vallankin vielä tuollaisena nuden/persikan värisenä. Minulta oli nämä mennyt aivan täysin ohi kunnes viikolla näin ne livenä Nudgessa. Valmistajana on Zinoti, jonka tuotteista Musta 5101 -tiskiharjat ja -rätit lienee tunnetuimpia. Jossain luki, että noiden leikkuulautojen valmistus lopetetaan, koska materiaali kierrätetään jatkossa toisella tavalla eikä hukkapaloja jää leikkuulaudoiksi. Hihkaskaa, jos aivan palturia tää juttu. Jos taas niin, niin menkää nyt ihmeessä hakemaan omanne vielä, ainakin Nudgessa ja sitten muutamassa muussa nettikaupassakin näytti olevan.

Cut and set -leikkuulauta // Cut and set -cutting board // Nudge
Tiskirätti // dish cloth // Granit

4 thoughts on “Leikkuulauta

  1. Moikka!Mikä teidän lastenhuoneen vaalenpunaisen värin nimi tai koodi mahtaa olla? Sellaista juuri haeskellaan tytön huoneeseen. 🙂

    1. Älä muuta virka, sama vika täällä. Vähempikin riittäs. Mutta mä olen myös vähän laiska tiskari ja heitän kaikki apkhon, niin se pitää huolen, että vanhimmasta päästä pääsee heittää pois jonkun tovin jälkeen ja ostaman uuden tilalle.

Leave a Reply